Ana Sayfa
Son dakika :
Haber
Yaşam
İlanlar
İnteraktif
Arşiv
27 Mayıs 2012 Pazar 01:32

 ADnet  
Reklam için
Hürriyet Anasayfa > Tüm Teknoloji Haberleri

Efsane geri dönüyor

Paylaş Benimsayfam'da Paylaş
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
hurriyet.com.tr 24 Mart 2010
Efsane geri dönüyor
O bir zamanların efsane bilgisayarıydı; kötü kaderinden kaçamadı. Ama şimdi bomba gibi dönüyor.

Commodore 64 yenilenerek geri dönüyor. Commodore Gaming firmasından Commodore isminin haklarını satın alan Commodore USA, 80'lerin bu efsane bilgisayarını bir kez daha canlandırmayı deneyecek.

Yeni Commodore'da 4GB RAM ve 500GB hard disk olacak. Intel'in 64-bit quad-core işlemcileriyle desteklenecek olan Commodore'da ayrıca bir DVD-RW, touchpad, 4 Usb slotu, Gigabit Ethernet portu ve DVI video çıkışı bulunacak.

Commodore yaklaşık yarım metrelik uzunluğuyla çok az yer kaplayacak. Linux, Mac OS ve Windows ile kullanılabilecek olan Commodore "Daha az yer, daha az enerji" sloganıyla satışa sunulacak.

Yeni Commodore'un 1 Haziran'da satışa sunulacağı belirtiliyor.



  Yorum Sayısı 1 / 1     Yorumlarınızı yazmak için tıklayın >>
Bu haberin diğer yorumları
Fatma Değimli 23/03/2010 - 15:24
Çocukluğuma döndüm haberi okuyunca. Kasedi teybe koyup dakikalarca oyunun yüklenmesini beklerdik ,river raid favorilerdendi. Her evde vardı. Olmayanlar da olanların evinde hepbirlikte oynardı. Ayrıca o yıllarda çocuklar sokaklarda da oynayabiliyordu. İstop, yakantop,kuka. Geri gel commodore.
Çok İyi %26 İyi %19 Normal %18 Kötü %17 Beğenmedim %17
Bu haberin diğer yorumcuları
YORUM ANALİZ
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Hürriyet veya hurriyet.com.tr sorumlu tutulamaz.
  Yorum Sayısı 1 / 1     Yorumlarınızı yazmak için tıklayın >>
Bu haberin diğer yorumları
Diğer Haberler
Yakala.Co
Hürriyet Kıyasla
Yenibir :)
Hürriyet Emlak
Hürriyet Oto
Tüm Haberler
  Hürriyet Kurumsal Hürriyet USA Hürriyet Avrupa Hürriyet Emlak Yenibiris.com Hürriyet Aile Hürriyet Oto İddaa Avrupa Birliği DYH