10.000 seyirci karşısında büyük final

Güncelleme Tarihi:

10.000 seyirci karşısında büyük final
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2014 11:35

Türkiye’nin En Büyük eSpor Etkinliği League of Legends 2014 Sezonu Türkiye Büyük Finali, 10.000 Seyirci Karşısında Ülker Sports Arena’da yapıldı.

Haberin Devamı

12 Temmuz’da Avea Woops Türkiye Resmi Ortaklığıyla Ülker Sports Arena’da Düzenlenen ve Türkiye’nin En Büyük eSpor Organizasyonu Olan League of Legends Türkiye Büyük Finali’nin 2014 Şampiyonu Dark Passage Oldu
Türkiye’de bugüne kadar düzenlenen en büyük ve en kapsamlı eSpor organizasyonu olan League of Legends 2014 Türkiye Büyük Finali, Avea Woops Türkiye Resmi Ortaklığıyla 12 Temmuz tarihinde, Ülker Sports Arena’nın atmosferinde gerçekleşti.

10.000 seyirci karşısında büyük final

Organizasyonda 200’den fazla kişi görev alırken, 29 kamera ile internet canlı yayını yapıldı. Binlerce eSpor sevdalısının alandan, yüzbinlerin ise internet üzerinden canlı olarak takip ettiği League of Legends Türkiye Büyük Finali’nin şampiyonu, rakibi Team Turquality’i muhteşem performansıyla 3-1’lik skorla malup eden DP.ByNoGame oldu.

League of Legends 2014 Sezonu Türkiye Şampiyonu’nu belirleyecek final serisinde rakipler, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından lisanslandırılmış resmi sporculardan oluşan Dark Passage ve Team Turquality takımlarıydı. Takımların her ikisi de hem 112.000 TL’lik ödül havuzu, hem de Kore’de düzenlenecek 2014 Sezonu League of Legends Dünya Şampiyonası’na katılma hakkı kazanmak için tüm hünerlerini binlerce eSpor tutkunu önünde sergilediler. Bundan sonra finalist takım Gamescom’da Wildcard turnuvasında Rusya ve Avustralya şampiyonlarıyla karşılaşarak Dünya Şampiyona’sına katılmaya çalışacak.

BAKMADAN GEÇME!