1 günde 375 milyon dakika

Güncelleme Tarihi:

1 günde 375 milyon dakika
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2011 14:53

Vodafone’un aboneleri yeni yılda da sevdikleri ile gönül rahatlığı ile konuşmanın ve mesajlaşmanın ayrıcalığını yaşadı. Vodafone aboneleri 31 Aralık-1 Ocak günlerinde 375 milyon dakika konuşarak yeni yıla merhaba dediler. Aynı tarihlerde gönderilen SMS’lerin sayısı ise 253 milyon adede ulaştı.

Haberin Devamı

Vodafone’un aboneleri yeni yıla konuşarak ve mesajlaşarak girdi. 2010’u uğurlayıp, 2011’i karşılaşırken sevdikleriyle bol bol mesajlaşan ve konuşan Vodafone’lular toplam 375 milyon dakika konuştu. “Söz uçar, yazı kalır” diyerek yılbaşında sevdiklerine Vodafone şebekesi üzerinden gönderilen SMS sayısı 253 milyon adede ulaştı.
 
Konu ile ilgili açıklama yapan Vodafone Türkiye Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt şunları söyledi: “Bir yılı daha geride bırakıp, yeni heyecan ve umutlarla yeni yıla merhaba dedik. Avantajlı fiyatlarla kaliteli mobil iletişim ayrıcalıklarını yaşayan Vodafone abonelerimiz yılbaşında da bunun tadını çıkardılar. Abonelerimiz yeni yıla girerken 375 milyon dakika görüşme gerçekleştirdi, 253 milyon adet de kısa mesaj gönderdi. Cep telefonlarından sevdiklerine yeni yıl dileklerini iletemek isteyen tüm Vodafone aboneleri normal bir güne kıyasla son derece yoğun bir kullanım gerçekleştirmelerine rağmen, şebekemizde herhangi bir sorun ile karşılamadan tüm iletişimlerini rahatlıkla gerçekleştirdiler.
 
2010 yılında müşteri memnuniyetini ilk sıraya koyarak yürüttüğümüz çalışmalarımızı 2011’de hızlandırarak sürdüreceğiz. Vodafone Türkiye olarak müşterilerimizin beklentilerinin üzerinde bir hizmet vermek için 2011’de de çalışmaya devam edeceğiz. 2011’in ilk sürprizini ‘Süper İnternet’ dönemini başlatarak yaptık ve bu sürprizlerimize yıl boyunca da devam edeceğiz. Vodafone’u tercih eden abonelerimiz bunun ayrıcalıklarını 2011 boyunca da yaşayacak.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!