Tekmenin bahanesi alkol ve uyuşturucu!

Güncelleme Tarihi:

Tekmenin bahanesi alkol ve uyuşturucu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2017 16:49

Berlin’de metro merdivenlerinden her şeyden habersiz yürüyen genç kadına arkadan tekme atan Svetoslav S.’nin yargılanmasına başlandı. Berlin’de görülen davanın ilk duruşmasında tekme attığını kabul eden sanık, saldırıyı aşırı alkol ve uyuşturucunun etkisiyle yaptığını söyledi.

Haberin Devamı

NEDEN tekme attığını da hatırlamadığını ileri süren sanık, kendisiyle ilgili arama kararı çıktığında Fransa’da bir inşaatta çalıştığını söyledi. Tekme attığı görüntülerini annesi ve kız kardeşinin gördüğünü ve kendisini teşhis ettiğini belirten sanık, “Fransa’dan Berlin polisine teslim olmak için geldim” dedi.
Bulgaristan vatandaşı Svetoslav S., geçen yıl 26 Ekim’de Berlin’in Neukölln semtindeki metro istasyonunun merdivenlerinden aşağı inen genç bir kadının sırtına tekmeyle vurmuştu. Tekmenin etkisiyle yüz üstü merdivenlere kapanan kadın yaralanmıştı. Güvenlik kamerasındaki saldırı anını gösteren görüntüler basına yansıyınca Almanya’da büyük infiale yol açmıştı. Fransa’dan Berlin’e gelen otobüste bulunan yolculardan biri saldırganı tanıyınca polise haber vermişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!