Tekkeköy’de karne sevinci

Güncelleme Tarihi:

Tekkeköy’de karne sevinci
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2018 18:12

Tekkeköy’de karne sevinci

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) - SAMSUN'un Tekkeköy Belediye Başkanı Togar ve İlçe Kaymakamı Günay Öztürk öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Büyüklü İlkokulu, Büyüklü Ortaokulu ve Büyüklü Anadolu Lisesi öğrencilerine karne dağıtımı düzenlenen programla yapıldı. 2017 - 2018 Eğitim Öğretim yılı yıl sonu karne programına Tekkeköy Kaymakamı Günay Öztürk, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sadullah Kalaycı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yalçınkaya ile şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı.

Öğrencilerin ülkenin geleceği, istikbali ve en büyük zenginliği olduğunu söyleyen Başkan Togar, "Bugün bu sıralarda oturan öğrencilerimiz yarınlarımıza yön verecekler. Her türlü bilgi birikim ve donanımıyla çağın gereksinimlerine uygun şekilde yetişen evlatlarımız aydınlık Türkiye’nin geleceğidir. Özellikle eğitim öğretim kalitesinin artması ve fiziki ortamların iyileştirilmesi, yeni okul binalarının yapılması eğitim standartlarını en üst seviyeye ulaştırmıştır. Bu sıralarda eğitim öğretim gören evlatlarımız yarın ülkenin dört bir yanında görev alacaklar ve ülkemizi yönetecekler" diyerek sözlerine şöyle devam etti:
"Bugün burada 2017-2018 eğitim öğretim yılını sonlandırmak ve evlatlarımızın heyecanını paylaşmak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Öğrencilerimize karnelerini ve başarı belgelerini vererek heyecanlarına ortak olduk. Mezun olan ve bir üst okula geçen öğrencilerimize yeni okul hayatlarında başarılar diliyorum. Ayrıca tüm öğrencilerimize iyi tatiller diler iken yarıyıl tatillerini kitap okuyarak değerlendirmeleri tavsiyelerimizi ilettik." Konuşmaların ardından öğrencilere karneleri dağıtıldı.
FOTOĞRAFLI
 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!