Tekkeköy Belediyesi İlçeyi İki Farklı Stantta Tanıtıyor

Güncelleme Tarihi:

Tekkeköy Belediyesi İlçeyi İki Farklı Stantta Tanıtıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2015 17:31

İSTANBUL FESHANE’DE 8. SAMSUN TANITIM GÜNLERİ’NDE VE EV SAHİPLİĞİ YAPTIĞI TÜYAP SAMSUN FUAR VE KONGRE MERKEZİ’NDEKİ ‘SAMSUN İNŞAAT FUARI 2015’TE STANT KURARAK İLÇEYİ HER ALANDA TANITMAYI HEDEFLİYOR.

Tekkeköy Belediyesi, İstanbul Feshane’de 8. Samsun Tanıtım Günleri’nde ve ev sahipliği yaptığı TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki ‘Samsun İnşaat Fuarı’nda stant kurarak ilçeyi tanıtıyor.
“Amacımız ilçemizi her alanda tanıtmak ve yerli yabancı turistleri ilçemize çekmektir” diyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “2- 5 Nisan tarihleri arasında ilçemiz TÜYAP fuar alanında Samsun İnşaat Fuarı ve İstanbul Feshane’de Samsun Tanıtım Günleri düzenleniyor. İnşaat fuarının ilçemiz sınırlarındaki TÜYAP Fuar Merkezi’nde olması nedeniyle ev sahibi olarak bir stant kurduk. Yine İstanbul Feshane’de Samsun Tanıtım Günleri’nde bir stant kurarak ilçemizin tarihi, kültürel, doğal güzellikleri ile turistlik değerlerini iki farklı stantta tanıtıyoruz. İlçemizin tarihi insanlık tarihi kadar eskiye dayanmakta, biz de ilçemizin tarihi süreç içerisindeki tüm değerlerini sergileyerek yerli yabancı turistleri ilçemize çekecek organizasyonlara katılıyoruz. İki farklı standımızda da deneyimli iki ekibimiz bu amaçla tanıtım faaliyeti sürdürmektedir. İlçemizdeki inşaat fuarının açılış programının ardından tanıtım standımızı değerli protokolümüz ile gezdik. Protokol üyelerimizden ilçemizin tanıtımı adına yapılan mağara görünümlü standımız büyük takdir topladı. İlçemiz TÜYAP fuar alanındaki standımız tüm ziyaretçilerin de ilgisini üzerine toplayan en farklı yapılı stant oldu” açıklamasında bulundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!