Tekirdağspor Teknik Direktörü Tevfik Saygılı: "Takımın Son Haftalarda Yükselen Bir Grafiği Var"

Güncelleme Tarihi:

Tekirdağspor Teknik Direktörü Tevfik Saygılı: Takımın Son Haftalarda Yükselen Bir Grafiği Var
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 18:23

SPOR TOTO 3. LİG 1. GRUP’TA MÜCADELE EDEN TEKİRDAĞSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ TEVFİK SAYGILI, " İLK DEFA DEPLASMANDA KAZANDIK BU HAFTA BU BİZİM İÇİN ÖNEMLİYDİ. SON HAFTALARDA TAKIMIN YÜKSELEN BİR GRAFİĞİ VAR." DEDİ.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Tekirdağspor Teknik Direktörü Tevfik Saygılı, "İlk defa deplasmanda kazandık, bu hafta bu bizim için önemliydi. Son haftalarda takımın yükselen bir grafiği var" dedi.
Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Tekirdağspor, 11. hafta karşılaşmasında Turgutluspor ile mücadele etti. Turgutlu 7 Eylül Stadyumu’nda oynan maç 1-2 Tekirdağspor’un üstünlüğü ile sonuçlandı. Turgutluspor maçını değerlendiren Tekirdağspor Teknik Direktörü Tevfik Saygılı, çok iyi bir oyun oynayarak deplasmanda ilk 3 puanlarını aldıklarını söyledi.
Saygılı, ilk defa deplasmanda kazandıkları için bu haftanın önemli olduğunu vurgulayarak, "Lig başladığından beri deplasmanda gol bile atamamıştık. Deplasmanda ilk 3 puanımızı almamız bizim için iyi oldu. Son haftalarda takımın yükselen bir grafiği var. Oyuncularımız biraz daha birbirine alıştı. Takımımız haftalar geçtikçe oturmaya başladı. İki haftadır takım olarak daha tempolu oyun oynuyoruz. Bu hafta maçın genelini çok iyi oynadık. Daha fazla da gol bulabilirdik, pozisyonlara da girdik. İlerleyen haftalarda takımın daha da iyi olacağına inanıyorum. Önümüzdeki Yeşil Bursa maçı, ondan sonra Çarşamba günü Altay ve Kozan maçları önemli. Yeşil Bursa maçını kazanarak ivmeyi devam ettirmek istiyoruz. Lig ilginç. İki maç kazandınız mı yukarıdasınız iki maç kaybedince aşağıdasınız. Bu ligde alınacak her puan çok önemli. Son iki maçı da kazanarak daha güvenli bir takım haline geldik" ifadelerini kaydetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!