Tekirdağ'dan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Tekirdağdan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2016 13:31

- Ressam Melek Başyazgan'dan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne ziyaret

Haberin Devamı

TEKİRDAĞ (AA) - Ressam Melek Başyazgan, eşi Ümit Başyazgan ile birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başyazgan ile bir süre sohbet eden Albayrak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Başyazgan da, göreve başladığı günden bu yana yaptığı çalışmalardan dolayı Albayrak'i tebrik etti. Ziyaret sonunda Başyazgan, "Ferforjeli Tekirdağ Limanı" isimli yağlı boya tablosunu Albayrak'a hediye etti.

- Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Afet ve Acil Durum Yönetimi Stratejik Planı


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile İstanbul Teknik Üniversitesi arasında imzalanan "Afet ve Acil Durum Yönetimi Stratejik Planı Protokolü" kapsamında toplantı düzenlendi.

Haberin Devamı

Toplantıda, Afet ve Acil Durum Yönetimi Stratejik Planı çerçevesinde gelinen noktalar ve hedefler ile ilgili Başkan Albayrak’a İstanbul Teknik Üniversitesi’nden Hikmet İskender, Fatih Yaman ve Levent Trabzon tarafından sunum eşliğinde bilgiler verildi.

Tekirdağ için gerçekleştirilen Etkinlikte, kent için mevcut risk ve tehlikeler ve alınacak önlemler de anlatıldı.


- Albayrak'tan Tekirdağspor'a ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Münür Karaevli ile beraber Tekirdağspor Kulübü'nü ziyaret etti.

Türkiye 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Tekirdağspor’un Namık Kemal Stadyumu'nda yaptığı antrenmanını izleyen Albayrak, Tekirdağspor Başkanı Mustafa Aydoğdu, yöneticiler ve antrenör Mehmet Erdal Alpaslan’dan takımın son durumuyla ilgili bilgiler aldı.

Albayrak, Tekirdağlı futbolseverlerin galibiyet istediğini belirterek, "Bu hafta gerçekleşecek olan Tekirdağspor-Altay maçında galibiyet bekliyoruz. Tekirdağspor’a tesis kazandırmak için de çalışmalara başladık. Hepinize başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Futbolculardan galibiyet sözü alan Albayrak, takım oyuncularına tatlı ikramında bulundu ve hediyeler verdi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!