Tekirdağ'dan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Tekirdağdan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2015 13:47

- Kınay'dan Süleymanpaşa Belediyesi'ne ziyaret

Haberin Devamı

TEKİRDAĞ (AA) - Tiyatro ve sinema oyuncusu Emre Kınay, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ı ziyaret etti.

Süleymanpaşa Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kınay ile Eşkinat, belediyeye ait tarihi binada bir süre görüşerek sohbet etti.

Eşkinat, sanatı ve sanata yapılan yatırımları önemsediklerini belirterek, Kınay’a ziyareti için teşekkür etti.

Kınay da, Süleymanpaşa Belediyesinin kültürel ve sosyal anlamda başarılı bir belediye olacağına inandığını ifade etti ve Eşkinat’a çalışmalarında başarılar diledi.

- TRAKYAKA yönetimi, Asyaport Limanı’nda incelemelerde bulundu.

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) yönetim kurulu, Tekirdağ'ın Barbaros Mahallesi'ndeki 2015 yılında faaliyete girmesi beklenen Asyaport Limanı'nda incelemelerde bulundu.

Haberin Devamı

TRAKYAKA yönetim kurulu toplantısı sonrasında, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne İl Genel Meclis Başkanı Abdülaziz Çıkıkçı, Kırklareli İl Genel Meclis Başkanı Cavit Çağlayan, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay ile Trakya Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu Başkanı Turhan Altıntel ve Ajans Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Asyaport Limanı’na giderek, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer’den liman hakkında bilgi aldı.

- Eşkinat, öğrencilerle hayvan bakımevini ziyaret etti

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa İlkokulu 4. sınıf öğrencileriyle Süleymanpaşa Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi’ni ziyaret etti.

Süleymanpaşa İlkokuluna giderek gerekli izinleri alan Eşkinat, 4-H sınıfı öğretmeni ve öğrencileriyle bakımevine gitti.

Öğrenciler, bakımevindeki bütün hayvanları tek tek ziyaret ederek yanlarında getirdikleri yiyeceklerle besledi.

Bazı öğrencilerin bakım evindeki hayvanlardan sahiplenmek istemesi üzerine tavsiyelerde bulunan Eşkinat, hayvan sahiplenmenin bir hevesle yapılmaması gerektiğini belirtti.

Haberin Devamı

Sahiplenilmek istenen hayvanın bir arkadaş ya da ailenin bir üyesi gibi kabul edilmesinin önemine değinen Eşkinat, "Bu konuda ailelerinizin kararı da çok önemli. Aileleriniz ile görüşüp istediğiniz zaman Süleymanpaşa Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi'ne gelerek sahipsiz kalan dostlarımıza sıcak bir yuva olabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!