Tekirdağ'da üniversiteliler, 'Bir Garip Tiyatro Silsilesi'ni sahneledi

Güncelleme Tarihi:

Tekirdağda üniversiteliler, Bir Garip Tiyatro Silsilesini sahneledi
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2017 16:29

Tekirdağ'da üniversiteliler, 'Bir Garip Tiyatro Silsilesi'ni sahneledi

Haberin Devamı

Ali Can ZERAY/TEKİRDAĞ, (DHA)-TEKİRDAĞ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından hizmete sunulan Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi Tiyatro Salonu’nda, “Bir Garip Tiyatro Silsilesi” ile perde diyerek ilk oyunu üniversite öğrencileri sahneledi. 
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi bünyesinde ‘Tiyatro Olimpos’ tarafından“Bir Garip Tiyatro Silsilesi” ile Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi Tiyatro Salonu’nda ilk oyunu Ali Rıza Demirbulat, Abdullah Yıldız, Gönül Atakan, Duygu Melek ve İlker Bilgili’den oluşan oyuncu kadrosuyla sahneledi. Öğrenciler komik oyunlarını sahnelediği tiyatro oyununda izleyenleri güldürmeyi başardı. 
Tiyatro oyununu izleyen Süleymanpaşa İlçe  Belediye Başkanı CHP’li  Ekrem Eşkinat, Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nde bulunan tiyatro salonunun,  Tekirdağ’ın sahne ve salon ihtiyacından yola çıkılarak hazırlandığını söyledi. Salonun kentte bulunan öğrencilerin hizmetine ücretsiz sunulduğunu belirten Eşkinat; “Alternatif Sahne’de bugün üniversite öğrencilerimizin oyunlarını arkadaşlarına sunuyor olabilmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu sahne aslında öğrencilerimizin kendi gösterilerini, konserlerini sergilemeleri için oluşturuldu. Bizler bu sahnede öğrencilerimizin konserler, oyunlar, dans gösterileri sergilemesini istiyoruz. Öğrencilerimiz derslerinden artan zamanda şehrimizde keyifli zaman geçirebilmesi için çeşitli olanaklar yaratmaya çalışıyoruz. Alternatif Sahne’de onlardan biri. İsteyen her arkadaşımız bu hizmetten Ahmet Erensoy Gençlik Merkezimiz ile iletişime geçerek ister tiyatro, ister konser, ister toplantı, ister gösteri ne isterlerse tamamen ücretsiz olarak yararlanabilirler.”dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!