Tekirdağ'a modern otobüs terminali

Güncelleme Tarihi:

Tekirdağa modern otobüs terminali
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2017 10:40

Tekirdağ'a modern otobüs terminali

Haberin Devamı

 

TEKİRDAĞ,(DHA)- TEKİRDAĞ Büyükşehir Belediyesi'nin merkez Süleymanpaşa İlçesi'nde yaptıracağı Süleymanpaşa Otobüs Terminali'nin temeli törenle atılıyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa  İlçesi'nde yapımı uzun yıllardır ihmal edilen ve önemli ihtiyaçlardan olan Süleymanpaşa Otobüs Terminali'nin temel atma törenini 23 Ekim günü gerçekleştirecek. 15 bin metrekare kapalı alan, 20 bin metrekare açık alan, toplamda 35 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek olan Süleymanpaşa Otobüs Terminali'nin inşaat alanı da 6440 metrekare olacak. Günümüz teknolojisine uygun, modern bir tesis olacak olan Süleymanpaşa Otobüs Terminali, sürekli olarak artan nüfusun ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlandı.
Otogar binasında, bilet satış ofisleri, firma odaları, restoran, kafeterya, 150 kişilik konferans salonu, sığınak ve mekanik mahaller, 290 araçlık kapalı otopark, lastik tamir yağlama ünitesi,araç bakım merkezi, şehir içi minibüsleri ve belediye otobüslerinin durak ve aktarma merkezi; açık alanlarda şehirlerarası yolcu otobüs peronları, ilçe ve köy minibüslerinin peronları, otobüs ve minibüs park alanları da yer alacak.  

Yetkililer, 23 Ekim 2017 Pazartesi günü saat 16.00'da gerçekleştirilecek olan Süleymanpaşa Otobüs Terminali'nin temel atma törenine tüm halkı davet etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!