Tekirdağ Valisi Ceylan: Karaağaç kameralarla izlenecek

Güncelleme Tarihi:

Tekirdağ Valisi Ceylan: Karaağaç kameralarla izlenecek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2018 18:33

Tekirdağ Valisi Ceylan: Karaağaç kameralarla izlenecek

Haberin Devamı

Onur KAYA/KAPAKLI(Tekirdağ),(DHA)- TEKİRDAĞ Valisi Mehmet Ceylan, kent güvenlik yönetimim sistemini hayata geçireceklerini ifade ederek, "Haziran ayı itibariyle Kapaklı merkezde kameralar faaliyete geçecektir" dedi.

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ‘Halkla Buluşma Günleri’ kapsamında Kapaklı Kazım Karabekir Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Ceylan, dile getirilen sıkıntılar hakkında Kaymakam Mehmet Yüzer ve diğer yetkililerden bilgi alarak, sorunların çözümü ve taleplerin yerine getirilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti. Kapaklı ilçesinde Kent Güvenlik Yönetim Sistemi(KGYS) sistemini hayata geçireceklerini kaydeden Ceylan "Bununla ilgili Emniyet Genel Müdürlüğü’nden ödeneğimizi tahsis ettik. Çalışmaları da bitirdik. Haziran ayı itibariyle Kapaklı merkezde kameralar faaliyete geçecektir. Karaağaç Mahallesi’nin de giriş ve çıkışları kamerayla izlenecek. İçişleri Bakanlığı’ndan ödenek geldi. Mahalleye kamera sistemini faaliyete geçireceğiz" dedi.

KADERİNE TERK EDİLEN CAMİYİ İNCELEDİ

Programda Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Çetin Özhan günün anısına Vali Ceylan’a Karaağaçspor’un formasını hediye etti. Vali Ceylan ve beraberindekiler toplantının ardından Karaağaç Mahallesi’nde kaderine terk edilen tarihi camiyi inceledi. Ceylan, 1900’lı yıllarda Sultan Abdülhamit Han döneminde restore edilen, 1995 yılında çıkan yangın sonunda kullanılmaz hale gelen ve kaderine terk edilen cami için yetkililerden bilgi aldı. Caminin bulunduğu alanın 218 hissedarı olduğunu kaydeden yetkililer camiye restorasyon yapmak için kurumlara yazılarak yazıldığını ancak herhangi bir cevabın gelmediğini kaydettiler. Vali Ceylan’da bu konuyla ilgili bizzat ilgileneceğini ifade etti.

Toplantıya Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan'ın yanı sıra, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkanvekili Kemal Kenar, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, Karaağaç Jandarma Komutanı Fevzi Bayram, İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Kapaklı Müftüsü İsa Çetin, Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Çetin Özhan, belediye meclis üyeleri Metin Kanat, Ender Dubaz, kurum müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!