Tekintaş, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Güncelleme Tarihi:

Tekintaş, Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2016 14:56

ALTINORDU BELEDİYE BAŞKANI ENGİN TEKİNTAŞ, 92 MAHALLE MUHTARI İLE İSTİŞARE TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 92 Mahalle muhtarı ile istişare toplantısında bir araya geldi.
TESK Otel’de gerçekleştirilen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Şaşmaz, Fatih Evli, AK Parti Altınordu İlçe Başkanı İbrahim Hekim, CHP Altınordu İlçe Başkanı Mustafa Kemal, YEDAŞ İl Müdürü Ümit Yaşar Kışla, AKSA Doğal Gaz İl Müdürü Tufan Duman, Telekom İl Müdürü Hacı Öztürk, OSKİ Altınordu Şube Müdürü İrfan Gün, Altınordu Belediyesi Meclis Üyeleri, Altınordu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Aydınhan ve yönetimi, birim müdürleri, muhtarlar ve basın mensupları katıldı.
Toplantı, Altınordu Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetlerin yer aldığı VTR’nin izlenilmesi ile başladı. VTR’nin izlenilmesinin ardından bir konuşma yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, "Altınordulu hemşehrilerimize seçim öncesinde ne söz vermişsek tek tek yerine getirmeye devam ediyoruz. 30 Mart 2014 tarihin de milletimiz sandık başına gitti. Sizleri ve bizleri hizmet noktasında sorumlu kıldı. Altınordu Belediyesi olarak 2. hizmet yılımızı tamamlıyoruz. 2016 yılında neler yapacağımızı tespit etmek ve birbirimizden aldığımız karşılıklı görüşleri bilgiye dönüştürmek adına bu istişare toplantısındayız" dedi.
"MUHTARLIKLAR ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ AKTİF HALE GELECEK"
Muhtarlıklar Şube Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasında daha aktif hale geleceğinin müjdesini veren Tekintaş, "Muhtar arkadaşlarımız için yeni binamızın hayata geçmesinden sonra Muhtarlıklar Şube Müdürlüğü’nü daha aktif hale getireceğiz. Buradaki hedefimiz, muhtar arkadaşlarımızın herhangi bir birime gidip saatlerce zaman geçirmesini önlemektir. Tüm dertlerini anlatacak fiili bir muhatap oluşturmak istiyoruz. Bu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın projesidir. Gerçekten muhtarlarımızla ilgili son dönemde farklı ve özel gelişmeler yaşandı" diye konuştu.
"VATANDAŞIMIZIN AYAĞI ÇAMURA BASMASIN DİYE ÇALIŞIYORUZ"
Köy statüsünden mahalleye dönüşen yerleşim alanında 82 km beton yol yapıldığına dikkat çeken Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, "72 mahalleye 72 km beton yol hedefimiz vardı. Ortalama olarak her mahalle 1 km beton yola sahip olsun diye planlama yaptık. Eksiklerimiz elbette vardır. Şuan 72 mahallede 82 km yol yaptık ve hedefimiz 85 km ye tamamlamak. Vatandaşımızın ayağı çamura basmasın diye çalışıyoruz. Ancak mahalle muhtarlarımız şunu bilmeliler ki 2016 yılında beton yol dökümü yapmayacağız. Söz verdiysek yaparız ancak bu yıl için bunun sözünü vermiyoruz" şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!