Tekerlekli sandalyelerin bakım ve onarımı belediyeden

Güncelleme Tarihi:

Tekerlekli sandalyelerin bakım ve onarımı belediyeden
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2017 13:30

Tekerlekli sandalyelerin bakım ve onarımı belediyeden

Haberin Devamı

MANİSA'nın Kula Belediyesi, ilçedeki engellilerin tekerlekli ve akülü sandalye ihtiyaçlarını karşılamak, bakım ve onarımını yapmak için proje başlattı.
Kula Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından koordine edilen proje kapsamında bedensel engelilerin akülü tekerlekli sandalye alabilmeleri için gerekli belgelerin temin ve teslim işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirileceği bildirildi. Ayrıca engellilerin bozulan tekerlekli sandalye ve akülü sandalyelerinin, bakım ve onarımı için servise gönderilmesinin de sağlanacağı kaydedildi.
MHP'li Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, engelli vatandaşların sosyal hayattan kopmamaları için belediye olarak üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirdiklerini söyledi. Başkan tosun, Kula'da engelli vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik birçok hizmeti hayata geçirdiklerini belirtip, "Yeni yaptığımız caddelerde görme engelli vatandaşlar için kabartmalı kaldırımlardan, Bülent Ecevit Engelsiz Parkı ve Cemal Ergün Engelsiz Yaşam Merkezi'ne varana kadar birçok yenilik gerçekleştirdik. Manisa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte maddi durumu kötü olan vatandaşlarımıza akülü tekerlekli sandalye temin ediyoruz. Şimdi de engelli vatandaşlarımız, evinden çıkmadan akülü sandalye müracaatlarını Zabıta Müdürlüğümüz aracılığıyla gerçekleştirebilecek. Akülü sandalyesi bozulan hemşerilerimiz için ise gerekli tamir ve bakımın yaptırabilmeleri noktasında yardımda bulunacağız. Akülü tekerlekli sandalye müracaatı yapmak isteyen ve sandalyesine bakım isteyen vatandaşlarımız 0 (236) 816 58 88 numaradan ya da 158 Alo Zabıta hattından bize ulaşarak gerekli işlemlerini başlatabilirler" dedi.
Hikmet SEPET / KULA (Manisa), (DHA)

FOTOĞRAF


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!