Tekelioğlu: "Sergen bilinçli olarak idmana çıkmadı"

Güncelleme Tarihi:

Tekelioğlu: Sergen bilinçli olarak idmana çıkmadı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2001 00:00



Haberin Devamı

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, dün bordo-mavili takımın öğleden sonra yaptığı çalışmaya izinsiz olarak katılmayan Sergen için yönetim kuruluna, bu futbolcunun ceza alması için bir rapor vereceğini söyledi.

Sadi Tekelioğlu, Akçaabat Sebatspor ile yaptıkları maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında, Sergen’in bilinçli olarak antrenmana katılmadığını belirterek, "Trabzonspor, oyuncudan vazgeçer ancak düzeninden vazgeçmez. Bu futbolcuyu cezalandıracağız. Ancak bu kadro dışı bırakma gibi bir ceza olmaz. Ancak ekonomik açıdan bayağı bir ceza alacak" dedi.

Erzurumspor’un Murat Bölükbaş, Volkan ve Serafimovski’ye talip olduğunu da ifade eden Tekelioğlu, şöyle konuştu:

"Şu an yabancı oyuncu kontenjanımız fazla. Takımda da Serafimovski’ye bir teklif var. Bunun yanında bir yabancı oyuncu daha gönderebiliriz. Erzurumspor’un kiralık olarak istediği Murat Bölükbaş ve Volkan gitmek istemediklerini bana söylerlerse, ben de onları göndermem."

Akçaabat Sebatspor’u 3-1 yendikleri maçla ilgili olarak da Tekelioğlu, şunları söyledi:

"Hazırlık maçları bir ölçü değil. Bu sabah yaptığımız hazırlık maçlarında oynattığımız bazı oyuncuları bu maçta da oynattık. Takımda kamp sonrası bir yorgunluk vardı. Ancak oyuncuların performansını iyi buluyorum. Devre arasında 9 hazırlık maçı oynadık ve yüksek çalışma temposu uyguladık. Takımda tüm oyuncular bu tempoya ayak uydurdular."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!