Tek rüya ile hayatı yorumlamak imkansız

Birbirinden samimi ve sıcak mailleriniz için hepinize tek tek teşekkür ederim.

Her ne kadar, yolladığınız her maile tek tek yanıt vermek istesem de, bu nicel olarak fazla mümkün görünmüyor. Bazılarınız bireysel yanıt beklentiniz olduğundan bahsediyorsunuz ama maalesef sistem olarak özel yanıtlar veremiyorum.

Gazete yoluyla yetişebildiğim kadar rüyayı yorumlamaya çabalıyorum.

Bu arada, yorumlarınızı kaçırmış olabilme ihtimaliniz varsa, eski tarihlere ait analizleri www.hurriyetim.com adresinden Kelebek ekine tıklayarak, kontrol edebilirsiniz.

Bugünü birikmiş rüyaları yanıtlayabilmek için sadece analizlere ayırdım.

Hepinizi seviyorum.

Sevgi ile kalın,

Niobe

RÜYA ANALİZLERİ

n Rumuz: CNY

Rüyamda ailemle erkek arkadaşımın evine gittiğimizi gördüm. Annesi babası ve anneannesi vardı. (gerçekte anneannesini hiç görmemiş). Sevgilim annemin elini öpüyordu. Ama öpmeden önce kokluyordu.

Diğer tarafta, ikimizin babası da alçak sesle bir şeyler konuşuyordu ve ben o kadar hanımefendi, o kadar saygılıyımdım ki!

YORUM:
Ruhunuzdaki samimi ve anaç yön, ilişkinizdeki beklentilerinizi yönetiyor olmalı. Partnerinizin rüyanızda gördüğünüz yitirdiği anneannesi, partneriniz için her şeyin en iyisini istediğinizi gösteriyor.

Eğer anneannesi yanında olsaydı, kimbilir kendini ne kadar iyi hissederdi diye düşünüyor olmalısınız. Onun, sizin annenize yaklaşımı da, onun da size olan sevgisi ve iyi niyetinden emin olduğunuzu sembolize ediyor. Rüyanız koruyucu ve kollayıcı duygularınızın ve güzel kalbinizin bir yansıması. Umarım partneriniz sizin düşündüğünüz gibi biridir.

n Rumuz: TENZ

Oturduğumuz mahallede eğlence düzenleniyor ve biz ailecek oradayız. Yakın bir aile dostumuzun oğlu, yeni askerden döndü. Hoşgeldin demek için yanına gidiyorum.

Yanağımdan öperken uzun süre yanağımı kokluyor. Ben kendimi çekiyorum, ‘Hayırdır’ diyorum: ‘Hayır’ diyor. İlerleyen saatlerde sürekli elinde kamerayla insanları ve özellikle beni çekiyor.

Daha sonra gece 23:00 gibi babaannemle beraber yürüyerek oradan ayrılıyoruz. Yolda giderken siyahlar giymiş kısa boylu fakat yüzü görünmeyen ama yaşlı gibi duran bir bayan sürekli bizi takip ediyor. Babaannem eline taş alıyor ve ‘Sen kımıldama’ diyor.

Kadına taş atmamıza rağmen sürekli yanımızda veya arkamızda beliriyor. Bir ara babaannem ona taş atarken benim yanımda beliriyor.

Kadın çok çirkin ve çok koyu bir ten rengine sahip. Dişleri de çok kötü ve iğrençti. Bana kıskıs gülmeye başladığı sırada uyandım. Korktum.

YORUM:
Rüyanız, rüyanızda gördüğünüz erkek karakterle aranızdaki gizli çekimi ve bu çekimden duyduğunuz suçluluğu sembolize ediyor.

Bu tür ilişkilere ailenizin yaklaşımının olumlu olmayacağını düşündüğünüz için, kendinizde bulunan bu yönü siz de hoş karşılamıyor ve rüyanızda hoşunuza gitmeyen siyahlar giymiş bir bayan figürü ile bu tarafınızdan kurtulmaya çalışıyorsunuz.

Tek rüya ile karşı tarafa soru sormadan rüya yorumlamak çok kolay olmadığı için, alternatif başka bir yorum da hayatınızda hoşunuza gitmeyen, size ya da yakın çevrenize zarar vereceğini düşündüğünüz kişi ve olaylardan kurtulma çabanız olabilir.

n Rumuz: NFAS

Bodrum’daki bir arkadaşım ve onun bir arkadaşı ile birlikteydim ve hamileydim.

Arkadaşlarım bana kürtaj olmam gerektiğini söylüyorlar ve o anda içeride uyuyan doktor arkadaşlarını uyandırıp, beni kürtaj yapmasını rica ediyorlar.

O an kürtaj oluyorum. Aynı anda bu aralar sorun yaşadığım erkek arkadaşım geliyor ve kürtaj yaptırmadan niçin ona sormadığımı, bu çocuğu isteyebileceğini söylüyor.

YORUM:
Aşağıdaki yorumu bu rüyayı gördüğünüz döneme yakın zamanda, hamilelik kaygısı yaşamadığınızı düşünerek yazıyorum.

Böyle bir durum yoksa, almanız gereken önemli bir kararı, erkek arkadaşınızın size yardımı dokunacağını bilmenize rağmen, arkadaşlarınıza güvenip aceleye getirdiğinizi ve bu davranışınızla ilgili kafanızda hala soru işaretleri olduğunu gösteriyor.
Yazarın Tüm Yazıları