TEK İSTEĞİ FOTOĞRAF ÇEKİLMEKTİ

Güncelleme Tarihi:

TEK İSTEĞİ FOTOĞRAF ÇEKİLMEKTİ
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2016 10:11

Lionel Messi sevgilisiyle birlikte tatil yaparken, bir hayranı yıldız futbolcuyla tanışmak için 1 km yüzdü ve yanına geldi.

Haberin Devamı

Lionel Messi, Copa America'nın ardından sevgilisi ve arkadaşları ile İbiza'da tatilin keyfini sürerken sürpriz bir misafiri oldu.

TEK İSTEĞİ FOTOĞRAF ÇEKİLMEKTİ

Bir İspanyol futbol sevdalısı genç adam 2016 yazını asla unutmamak için bir hareket yaptı.

Suli adındaki bu genç Lionel Messi'ye ulaşabilmek için tam 1 kilometre yüzdü. Suli'nin tek isteği ise; Yıldız futbolcu Lionel Messi ile 1 fotoğraf çekilebilmek ve onunla sohbet edebilmekti.

Yol bilmeyen Suli cep telefonunu bir plastik poşetle kilitledi ve GPS ile Messi'nin yatını buldu.Güverteye kendini zor atan bu çılgın adamı Lionel Messi, güvertede karşıladı.

TEK İSTEĞİ FOTOĞRAF ÇEKİLMEKTİ

Haberin Devamı

Telefonu denizde battığı için fotoğraf çekilemeyen Suli'nin yardımına Lionel Messi yetişti. Yardımcısının telefonundan ikili fotoğraf çekildikten sonra Suli'ye fotoğrafı Messi internet üzerinden ulaştırdı.

1 bardak portakal suyu ikramında bulunan Messi daha sonra genç Atletico Madridli hayranının güvenli bir şekilde sahile ulaşmasını sağladı. Mundo gazetesinin sorularını yanıtlayan Suli "Messi çok misafirperver ve mütevazi bir insan. Telefonumu kaybettim ancak artık Messi ile bir fotoğrafım var" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!