Tek idmanla bitirdiler

Güncelleme Tarihi:

Tek idmanla bitirdiler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2012 09:56

İtalya'da, “Alassio Edison Cup” turnuvasına katılan (A) Milli Kadın Voleybol Takımı, günü tek idman yaparak geçirdi.

İtalya'nın Alassio kentinin evsahipliği yaptığı turnuvanın ikinci gününde maçı olmayan milliler, akşam saatlerinde yaptığı tek idmanla bugünkü çalışmasını tamamladı.

Yarın akşam TSİ 19.00'da evsahibi İtalya ile karşı karşıya gelecek ay-yıldızlılar, antrenmanda, gruplar halinde pas, manşet ve ağırlık çalışması yaptı.

Kasığındaki problem nedeniyle dün oynanan ve 3-1 kazanılan Rusya maçında tedbir amaçlı oynatılmayan yıldız oyuncu Neslihan Darnel ise takımdan ayrı çalıştı.

Antrenmandan sonra AA muhabirine konuşan takım kaptanı Esra Gümüş, buradaki çalışmalarının, olimpiyatlar öncesi son hazırlıkları olduğunu anımsatarak, “Dün Rusya'ya karşı kazandık. Yarın İtalya ile oynayacağız. Son hazırlıklar dönemini en iyi şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Buradaki maçlar da önemli. Zor bir grup bizi bekliyor ama güzel hazırlandık. İstanbul'da da çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Olimpiyatlarda zor bir gruba düştüklerini aktaran kaptan Gümüş, “Grand Prix'lerde 4 tanesiyle oynama şansı bulduk. Şu anda, rakipten ziyade kendi oyunumuz önemli. İstediğimiz oyunu sahaya yansıttığımız zaman geçemeyeceğimiz rakip yok diye düşünüyoruz. Tabii ki ABD, Brezilya gibi çok önemli rakipler var ama yine de galip gelmek bize bağlı” ifadelerini kullandı.

Milli oyunculardan Polen Uslupehlivan da çalışmalarının güzel ve yorucu geçtiğini dile getirerek, “Ama olimpiyatlara hazırlanıyoruz, bu tatlı tarafı. İtalya'yı yenip bu turnuvada şampiyon olup, dönmek istiyoruz. İtalya da bizim ayarımızda. Buradan sonra artık kolay maç yok. Bütün rakipler hemen hemen aynı seviyede” dedi.

Grand Prix mücadeleleri sırasında bileğinden sakatlık geçiren genç oyuncu durumunun iyi olduğunu sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!