Tek hedef madalya

Güncelleme Tarihi:

Tek hedef madalya
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2011 10:10

(A) Milli Kadın Basketbol Takımı'nın oyuncularından Bahar Çağlar, 2011 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası'ndaki hedeflerinin, madalya almak olduğunu söyledi.

Bahar Çağlar, Basketbol Federasyonu'nun resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, çalışmalara yeni başladıkları için antrenmanların şimdilik hafif geçtiğini, ancak temponun giderek yükseleceğini belirterek, “Avrupa Şampiyonası'nda sadece ilk 5'e girmeyi değil, madalya almayı da istiyoruz. Sonra ise 2012 Olimpiyatları'nda mücadele etmeyi hedefliyoruz. Bu hem bizim, hem de ülkemiz için bir ilk olacak. Umarım bunu başarırız çünkü insan 'olimpiyat; kelimesini duyduğunda bile heyecanlanıyor. Zaten buradaki herkes o başarıyı elde etmek için elinden gelenin en iyisini yapıyor. Bunu Avrupa Şampiyonası'nda göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Yıldız oyuncu, ameliyat geçiren Esmeral Tunçluer için ise “Gerçekten o da burada bizimle birlikteymiş gibi hissediyoruz. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Umarım en kısa zamanda aramıza döner” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!