Tek gecelik ilişki yaşayan da var evlenen de

Güncelleme Tarihi:

Tek gecelik ilişki yaşayan da var evlenen de
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2012 00:00

Hayvanlarla cinsel ilişkiye giren sonra da hiçbir şey olmamış gibi işine geri dönen adam belki iş arkadaşınız, belki gittiğiniz restoranda garson... Hatta ‘benim başıma gelmez’ demeyin, eşiniz bile olabilir! Zoofili giderek yaygınlaşıyor.

Haberin Devamı

Belki tarih kadar eski. Ama eskisinden daha çok gazete sayfalarında yer buluyor sanki. Birkaç günlük bir hikaye. Yer İngiltere. Üç çocuk babası Nicholas Saunders (46) kız arkadaşıyla tartıştı. Gece sarhoş bir halde Lechlade’e, eski karısı ve çocuklarının olduğu eve geldi. Eski karısı Kelly ile cinsel ilişkiye girmek istedi. Kadın reddetti ve çocuklarının odalarının bulunduğu alt katta onlarla birlikte uyudu. Bir süre sonra üst kattan bazı sesler işitti.  Adam çıplaktı ve evin Sasha adlı köpeğiyle cinsel ilişkiye giriyordu.
Kadın polisi aradı, şikayetçi oldu. Adam mahkeme karşısına çıktı, dört yıl eski karısı ve çocuklarını ziyaret etmekten men edildi. 24 ay kamu cezasına çarptırıldı.

KÖPEK BAYILDI ADAM KAÇTI

/images/100/0x0/55ea0e97f018fbb8f868361c

Haberin Devamı

Bu da bizden... 6 Ağustos’ta Kadıköy’de bir apartmanın arkasındaki boş arazide bir köpekle cinsel ilişki yaşayan kimliği belirsiz kişi durumu fark eden bir apartman sakini tarafından kameraya kaydedildi. Tecavüzcü oradan uzaklaştığında köpek baygındı. Polis halen kendisine teslim edilen görüntülerdeki kişiyi arıyor. Ancak bulunsa ne olacak ki? Londra örneğindeki gibi herhangi bir cezaya çarptırılabilecek mi? HAYTAP (Hayvan Hakları Federasyonu) Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Ahmet Kemal ?enpolat, ülkede bu sorunun çok yaygın olduğunuz ve görmezden gelindiğini söylüyor. Yasalar etkisiz. ?enpolat, “Tüm dünya, hayvana eziyet eden kişide insana karşı da suç işleme potansiyelini görüyor, onu tedavi ettiriyor ya da cezalandırıyor. Bizim 5199 sayılı yasamızsa bu kişilerin toplum içinde elini kolunu sallayarak dolaşmasına izin veriyor” diyor.
Doktor Cem Keçe, 18 yıldır cinsellik üzerine çalışıyor. Keçe’ye göre, hayvanlarla ilişki çok eski çağlardan bu yana var. Keçe, “Eski Mısır’da rahibelerin, ‘kutsal saydıkları köpeklerle’ ilişki kurması dini bir görev olarak değerlendirilirdi. Kırsal kesimde yaşayan gençlerin karşı cinsle cinsel tatmin yolları oldukça kapalı, genelev olanaklarından yoksunlar. Bu nedenle köy yaşamına göre fazla yadırganmayan bir yol olan hayvanlarla cinsel birleşme ülkemizde sık rastlanan bir durum” diyor.

Haberin Devamı

YAYGIN AMA  YANLIŞ İNANIŞ

Cem Keçe, cinsel birleşme için genellikle eşeklerin tercih edildiğini hatta bu yüzden onlara ‘Fatmagül’ veya ‘Nallı Fatma’ adının verildiğini de söylüyor. “Gençler arasında eşeklerle cinsel birleşme yaparlarsa penislerinin eşeklerinki kadar büyük olacağı inancı yaygın” diyor.  Zoofilik eylemlerin kırsalda ‘zorunlu’ bir gereklilikken, kentlerde ‘cinsel fantezi’, partneri aşağılama veya cinsel sapkınlık olarak karşımıza çıktığını söylüyor: “Bu eylemler bazen partneri tarafından reddedilince ondan intikam almak ve ‘ha sen ha köpek, fark etmiyor’mesajı içeriyor.”

OLEG KULİK VE ‘GELECEĞİN AİLESİ’

Türk sanatseverler, Oleg Kulik ismini ilk kez 1997’nin Kasım ayında düzenlenen İstanbul Bienali’nde duydu. Oleg Kulik, sözlüklere ‘köpeğiyle cinsel ilişkiye giren adam’ olarak girdi. Sanatçı, ‘Geleceğin Ailesi’ adlı çalışmasıyla ilerde klasik aile yapısının çözüleceğini, insanların hayvanlarla bile aile kurmaya başlayabileceklerini iddia etmişti.

Haberin Devamı

Almanya’da yaşayan 39 yaşındaki Uwe Mitzscherlich 15 yaşındaki obez kedisi ölmeden önce onunla nikah masasına oturmak istediğini söylüyor. Mitzscherlich bir aktöre nikah memurunu oynaması karşılığında 300 Euro ödüyor. Damadın ikiz kardeşi Erik de nikah şahidi oluyor ve bu tuhaf nikah oyunu oynanıyor. Aile boyu sapkınlık mı desek?

Hindistan’da bir vaka: P. Selvakumar 15 yıl önce iki köpeğini öldürüp leşlerini de ağaca astı. Ancak sonra vicdanı ile hesaplaşmaya başladı. Bir süre sonra kol ve bacaklarına inen felcin sebebinin de bu olduğuna inandı. Bir astrolog ona, hastalıklarından kurtulması için bir köpekle evlenmesini telkin edince seçtiği dişi köpekle Hindu tapınağında düğün yaptı. Hindistan’ın kırsal kesimlerinde laneti kovduğuna inanıldığı için köpek ve diğer hayvanlarla evliliklere sık rastlanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!