Tek fark aradan geçen 30 sene

Güncelleme Tarihi:

Tek fark aradan geçen 30 sene
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2004 00:15

Moda dediğimiz tarihin tekerrüründen mi ibaret? Ünlüler aynı model, hatta aynı renk giysileri yıllar geçmesine rağmen de bugün de giymekten çekinmiyor. İşte ünlülerin 1970’li yıllarda tercih ettikleriyle, bugün giydikleri... Fark bulabilecek misiniz.

Cher daha cömert

Arada tam 30 yıl olmasına rağmen Cher (solda) daha cömert değil mi? Mavi ve kırmızının hakim olduğu elbiselerde Cher göbeğini açıkta bırakarak büstiyer tarzını tercih etmiş. Destinay’s Child’ın güzel solisti Beyonce ise 30 yıl sonra aynı elbisenin Armani imzalı askısız modeliyle objektifler karşısında.

Bereli güzeller

30 yıl sonra bere geri döndü. Verdict, Vanishing Point gibi filmleriyle tanınan Charlotte Rampling’le Madonna’nın giydiği bere aynı renk aynı tarz. İkilinin arasındaki tek fark saç modelleri!

Beyaz melekler

Kate Jackson, Charlie’nin Melekleri’nin Sabrina’sı olarak şöhretin zirvesindeyken beyaz, yün yakalı mantosunun içine yine beyaz bir boğazlı kazak giymiş. Bridget Jones’un Günlüğü’yle yıldızı parlayan, son olarak da Cold Mountain filminde izlediğimiz Renee Zellweger ise 30 yıl sonra beyazlar içine giren bir başka güzel... Fark yok denecek kadar az.

Şapkasız çıkmam

Burt Reynolds Smokey and the Bandit filminde açık renk kovboy şapkasıyla kadınların gönlünde taht kurmuştu. Calvin Clein modeli olarak ünlenen ve yaz aylarında Demi Moore’la evlenmeye hazırlanan Ashton Kutcher de Sundance Film Festivali’ne aynı model kovboy şapkasıyla katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!