Tek derdim futbol

Güncelleme Tarihi:

Tek derdim futbol
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 1999 00:00

Haberin Devamı

Kendisini eleştirenlere, sarı lacivertli takımda ikinci yarıda göstereceği performansla en iyi cevabı vereceğini belirten yıldız futbolcu, ‘‘Ben sadece futbol oynamak istiyorum. Futbol benim hayat biçimim’’ dedi.

Bitti diyenler utanacak

Sezon sonuna kadar Fenerbahçe'ye kiralık olarak verilen Sergen Yalçın, sarı lacivertli takımda, ‘‘Sergen bitti’’ diyenlere en iyi cevabı vereceğini söyledi. Bir süredir futboldan ayrı bırakıldığını, ancak formda kalmak için bireysel olarak çalıştığını belirten Sergen, ‘‘Eski formumu yakalayacağım’’ dedi.

Kimseyle uğraşmam

Tüm tartışmaların uzağında kalmak istediğini belirten ve ‘‘Ben sadece futbol oynamak istiyorum. Futbol benim hayat biçimim’’ diyen Sergen Yalçın futbol oynamak için Fenerbahçe'nin ideal bir ortam olduğunu belirterek, ‘‘Türkiye'nin en iyi takımlarından olan Fenerbahçe'de futbolumu herkese göstereceğim’’ diye konuştu.

Sahip çıktılar

İstanbulspor'da yaşanan sorunlardan sonra Avrupa'ya gittiğini, çeşitli kulüplerle görüştüğünü hatırlatan yıldız futbolcu şöyle devam etti: ‘‘Bana Türkiye'de sadece Jetpa sahip çıktı. Onlara herşeyden önce gönül borcum var. Üç buçuk yıllık sözleşme imzaladığım Jetpa'ya bu borcumu en iyi şekilde ödeyeceğim.’’

Yeniden doğacağım

Aktif futbol yaşamanını sürdürmek için önünde uzun yıllar olduğunu belirten Sergen, ‘‘Fenerbahçe benim yeniden doğuşum olacak. Önce Fenerbahçe taraftarları, sonra da tüm futbolseverler benim için, ‘Sergen neymiş' diyecekler. Türkiye'nin en iyi takımında en iyi futbolumu oynayacağım’’ dedi.

Önce Fener sonra ay yıldız

Fenerbahçe’de forma giymenin kolay olmadığını bildiğini belirten yıldız futbolcu sözlerini şöyle noktaladı: ‘‘Şimdi tek amacım sarı lacivertli kadroda ilk 11'de yer bulabilmek. Bunun için çok çalışacağım. Ardından da ay yıldızlı formayı sırtıma geçirmek istiyorum. Beni sevenlerin desteğine ihtiyacım var.’’



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!