Tek adam

TRABZONSPOR formasını değiştirmiş ama sezon başından bu yana devam eden oyun anlayışını ve tatsız, tuzsuz futbolu ile Burak’a endeksli gol anlayışını değiştirememiş.

Haberin Devamı

İlk yarıda sahada tanınmayacak kadar kötü bir Trabzonspor, ikinci yarıda ise yalnızca Burak var. Sağ kanatta Volkan, solda Alanzinho. İkisi de ne yaptığını bilmiyor. Bu iki oyuncudan top gelecek de Burak da golleri atacak. Volkan ya yerde ya da ayağındaki topu rakibe veriyor. Ya da kendisinin bile izah edemeyeceği işler yapıyor. Alanzinho ise kendi havasında. Ortadaki Colman, “Bana dokunmayan yılan bin yaşasın” görüntüsünde. Defansın hali ise içler acısı.
Deniz tüm defansı ipe dizdi ve Tolga’yı da geçip golünü attı. Ardından Ali Zitouni’nin golünde de defans güzellik uykusundaydı.
Antalyaspor ikinci yarıda skor avantajıyla geriye çekilince, Trabzonspor baskısını kurdu. Ancak, doğru dürüst pozisyon bulamadı.

Bir puan kazanç

Zokora kenarda oturmaz. Böyle rotasyon da olmaz. Eğer rotasyon olacaksa o kenarda olması gereken isim tartışmasız Alanzinho’dur. Bu dün gece net olarak görüldü. Halil ve Zokora’nın oyuna girmesiyle takım canlandı. Zokora gereksiz bir kartla oyundan atıldı ama arkadaşlarını ateşledi.
Burak baktı ki maç yine gidiyor. Kimsenin de ona gol attıracağı yok. “Kendi işimi kendim yapayım” dedi. Trabzonspor’u yine hayata döndüren isim oldu. Burak üzerine düşeni yaptı. Daha ne yapacak. O atıyor, Trabzon puanları topluyor.
Trabzonspor lehine bir penaltı verildi. Nasıl olduğunu kimse anlamadı. Bordo mavililer dünkü oyunla bence bir puanı, kazandı.

Yazarın Tüm Yazıları