Tehlikeli yakınlaşma

Güncelleme Tarihi:

Tehlikeli yakınlaşma
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2007 00:00

Jennifer Lopez’den ayrılıp, Jennifer Garner ile evlenen Ben Affleck, kendine yeni bir Jennifer buldu! Ünlü aktörün, "He’s Just Not That Into You" filminde evli bir çifti canlandırdığı Jennifer Aniston ile sette samimi görüntüler sergilemesi aşk dedikodularının çıkmasına neden oldu.

Drew Barrymore ile Justin Long arasında aşkın doğmasına vesile olan "He’s Just Not That Into You" filminin, başrol oyuncuları Ben Affleck ile Jennifer Aniston’ı da yakınlaştırdığı iddia edidi. Romantik komedi türünde çekilen filmde, mutlu bir karıkocayı canlandıran ikilinin setteki samimi görüntüleri aşk dedikodularının ortaya çıkmasına neden oldu. Hatta bazı magazin dergilerinde rol gereği sürekli öpüşen ikili hakkında ’Ben Affleck üçüncü Jennifer’ını buldu’ (Jennifer Lopez’den ayrılan aktör, şu anda Jennifer Garner ile evli) başlıklı mizahi haberler bile çıktı.

Filmin yapımcısı Nancy Juvonen ise ikilinin setteki uyumu için şöyle konuştu: "Harika bir ikili oluşturdular, çok etkileyiciler. Daha önce bu iki oyuncuyu niye aynı filmde oynatmamışlar, doğrusu çok şaşırdım."

Setteki bu uyum hakkında aşk dedikoduları yapıla dursun, Jennifer Aniston’ın yakın çevresinden gelen haberlere bakılırsa ünlü oyuncu, aşk söylentilerinin çıkmasına çok sinirlenmiş. Affleck’in eşi Jennifer Garner ile yakın dost olan Aniston, "Jen beni asla kıskanmaz, biz sadece işimizi yapıyoruz" diye konuştu. Ancak Ben Affleck’in dostları aynı düşüncede değil. Aktörün çapkınlıkta kendisine yeni bir sayfa açacağını düşünenlerin sayısı oldukça fazla.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!