Tehlikeli hazırlık

Güncelleme Tarihi:

Tehlikeli hazırlık
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2011 05:00

Sedat Doğan, hem senaryosunu yazıp yönetecği hem de başrol oynayacağı "Rüzgar" filmine yarış pistlerinde hazırlanıyor.

Haberin Devamı

YARIŞLAR İÇİN HAZIRLANIYOR (FOTO-GALERİ)

“Rüzgar” gibi gelecek      

Fotoğraf sanatçısı olarak adını duyuran Sedat Doğan, şimdi de sinemaya el atıyor. Doğan, senaryosunu kendisinin yazdığı, aynı zamanda yönetmen koltuğunda oturacağı “Rüzgar” filmi için düğmeye bastı. Motorcu bir gencin dramatik hikayesini konu alacak dizinin başrolünde de yine kendisi olacak.

Motokros eğitimi alıyor  

Setlere klip yönetmeni olarak adım atıp kısa sürede işi büyüten Sedat Doğan, proje hakkında şunları söyledi: “Dramatik tarzda güzel bir film bizleri bekliyor. Ben de role hazırlık için motokros eğitimleri alıyorum. 16 Ekim’de Kenan Sofuoğlu’nun pistinde düzenlenen Türkiye Pist şampiyonası 6. Ayak Yarışı’na katıldım. Bu yarışma filmim için büyük bir tecrübe oldu.”

Haberin Devamı

En büyük destekçisi eşi

Filmdeki rolü gereği rasta saçlarını kısacık kestirip sarıya boyatan Sedat Doğan, “Rüzgar”ın çekimlerine 12 Aralık’ta İstanbul’da başlıyor. Cast çalışmalarının sürdüğünü söyleyen fotoğrafçıya en büyük destek ise eşi Işın Karaca’dan geliyor. Ünlü şarkıcı, pistteki antrenmanları sırasında Doğan’ı yalnız bırakmıyor. *

Sedat Doğan, 16 Ekim’deki organizasyonda KTM 450 SXF motoruyla yarıştı ve sert virajlarda eşi Işın Karaca başta olmak üzere tüm seyircilerin yüreğini ağzına getirdi.            

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!