Tehlike geçmedi

Güncelleme Tarihi:

Tehlike geçmedi
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2017 01:00

Yıldız Kavşağı’ndaki AVM ve konut inşaatı için yapılan fore kazık ve ankraj çalışması nedeniyle Ziaur Rahman Caddesi’nin bir bölümünde yaşanan çatlama ve çökmeyi, Büyükşehir Belediyesi’nin müdahalesi de durduramadı.

Haberin Devamı

Derin yarıkların meydana geldiği Başbakanlık Çankaya Köşkü’nün yanı başındaki yolda, Hürriyet Ankara’nın haberinden sonra asfalt çalışması yapıldı. Ancak aradan geçen sürede yol tekrar çatlamaya başladı. İçleri doldurulup, üzerleri asfaltlanan yarıklar yeniden ortaya çıkarken, yolun farklı bölümleri de çatladı. Yoldaki çökmenin durmaması vatandaşları tedirgin etti.

BÜYÜK BİR KAZA YAŞANABİLİR

Semtte taksicilik yaptığını belirten Koray B. şunları söyledi:
“Bu yolu gün içinde çok sık kullanıyoruz. Aynı şekilde ulaşım için bir sürü insan da dolmuşa, otobüse buradan biniyor. Belediye iki gün çalışma yaptı ama bu hafta yol yeniden çatlamaya başladı. Çatlaklardan su girdikçe yol biraz daha kayıyor. Farklı yerlerin de çatlamaya başlaması bizi korkuttu. Büyük bir kazaya sebep olabilir.”

Haberin Devamı

FİRMAYA 400 BİN TL CEZA KESİLMİŞTİ

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, yoldaki zararın inşaattan kaynaklı olduğunu belirterek, firmaya 400 bin TL ceza kesildiğini söylemişti. Firma yetkilileri ise, “Şantiyemizle ilgili bir durum değil” ifadelerini kullanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!