TEGV Muradiye Öğrenim Biriminden Fidan Dikme Etkinliği

Güncelleme Tarihi:

TEGV Muradiye Öğrenim Biriminden Fidan Dikme Etkinliği
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2015 13:58

TEGV MURADİYE ÖĞRENİM BİRİMİNDEN FİDAN DİKME ETKİNLİĞİ TEGV MURADİYE BİRİMİ MURADİYE BELEDİYESİ İLE ORTAKLAŞA AĞAÇ DİKME ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Muradiye Birimi, Muradiye Belediyesi ile ortaklaşa ağaç dikme etkinliği gerçekleştirdi.
TEGV Birimi sorumlusu Buket Müjde, belediye yetkilileriyle görüşüp fidan dikimi için yer belirleyip TEGV öğrenci ve gönüllüleriyle birlikte Hükümet Konağı bahçesine fidan diktiler. TEGV Muradiye Sorumlusu Buket Müjde; belediye başkan yardımcıları, hatta Suriyeli olup burada yaşayan çocukların da kendilerine katılması ile çok güzel bir ağaç dikme etkinliği gerçekleştirdiklerini belirterek, "Ağaç dikmenin püf noktalarını çocuklarımıza aktaran belediye çalışanları ile ilk ağacı beraber diktik. Yaklaşık 20 fidan diktik. Ortak park alanı olan bahçeye ağaçlarımızı dikerken çocuklar, "burası artık bize ait biz hep burayı kontrol edip kimsenin zarar vermesine izin vermeyeceğiz" dediler ve gün belirlediler. Haftada 3 gün çocuklarımız ve gönüllülerimizle beraber ağaçlarımızı sulamaya gideceğiz. Ayrıca belediye başkan yardımcıları çocuklarımız için 6 adet gül ağacı verdiler onları da çocuklarımızla beraber birimimizin bahçesine ektik. Bizim ve öğrencilerimiz için çok anlamlı ve çok güzel bir gün oldu. Çocuklarımızda ağaçların ve doğanın önemini bir kez daha yaptığımız bu etkinlikle anlamış ve öğrenmiş oldular" dedi.
Daha sonra diktikleri fidanlara hep birlikte can suyu verip ayrıldılar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!