Tedbirsiz yıkım tedirgin etti

Güncelleme Tarihi:

Tedbirsiz yıkım tedirgin etti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2017 15:13

Keçiören Gün Sazak Caddesi üzerinde, hiçbir güvenlik önlemi alınmadan gerçekleştirilen yıkım, mahalleliyi tedirgin etti.

Haberin Devamı

İş makinesi ile yapılan yıkım çalışmasının 5 gündür önlemsiz şekilde devam ettiğini belirten vatandaşlar, “Çevreye yayılan toz nedeniyle kimse camını dahi açamıyor” dedi. Çevrede esnaflık yapan bir vatandaş şöyle konuştu:
“5 gün önce buraya iş makinesi geldi. Yıkım öncesi binanın çevresini kapatırlar diye düşündük fakat bir güvenlik şeridi bile çekilmedi. Yayalar, yıkım yapılan yerin çok yakınından geçiyor. Binadan savrulan bir parça, birinin yaralanmasına neden olabilir. Bildiğimiz kadarıyla bu tür yıkım çalışmalarında kalkan tozun önlenmesi için sulama yapılması gerekiyor. Burada böyle bir önlem de alınmadı. Gün boyu devam eden gürültü bir yana etrafa yayılan toz nedeniyle kavurucu yaz sıcağında dükkanlarımızın kapılarını açamıyoruz. Çevredeki evlerde yaşayanlar da 30 derecenin üstüne çıkan sıcaklıkta camlarını kapalı tutmak zorunda kalıyor. Kapı, pencere 1 saat açık kalsa her yer bembeyaz toz oluyor. Keçiören Belediyesi’nin burada yapılan kural dışı çalışmaya müdahale etmesi gerekiyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!