Tedarik zinciri profesyonelleri ödülleri sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

Tedarik zinciri profesyonelleri ödülleri sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2017 13:10

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Tedarik Zinciri Profesyonellerinin Oscarı" sayılan ödüller sahiplerini buldu.  Slimstock ve Lojistik Derneği (LODER) ortaklığı ile organize edilen "Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri” listesi için yaklaşık 200 şirket başvurularını gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Dünya çapında bilinen firmalarının kurucuları ve üst düzey yöneticilerinin katıldığı "Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri” listesi dün gece gerçekleşen gala yemeğinde açıklandı. 

Gecede, Yıldız Holding Tedarik Zinciri Başkan Yardımcısı Nazmi Civil, Pladis Global Stratejik Network Planlama Başkan Yardımcısı Marilyn Gérard ve Kurumsal İletişim ve Eğitim Danışmanı  Dr. Cengiz Tavukçuoğlu konuşmacı olarak yer aldı. Nazmi Civil ve Marilyn Gérard  “Tedarik Zinciri gündemi, global tedarik zinciri konuları ve dijitalleşme’’ gibi sıcak konular üzerine tecrübelerini paylaşırken, Dr.Cengiz Tavukçuoğlu’nun sunum başlığı ise "Supply Chain Management için Sosyal C kuşağı Meraklı" oldu.

MİLYON DOLARLIK TASARRUF SAĞLANIYOR 

Slimstock Türkiye Ülke Müdürü Songül Sezer, yaptığı açıklamada tedarik zincirinin mal ve hizmetlerin tedarik aşamasından, üretimine ve nihai tüketiciye ulaşmasına kadar birbirini izleyen tüm halkaları kapsadığını hatırlatarak, “Dünyanın önde gelen şirketleri tedarik zincirlerinde yaptıkları iyileştirme, planlama ve yönetim çalışmalarıyla milyon dolarlık tasarruf sağlıyorlar. Türk şirketleri de tedarik zinciri yönetiminin önemini görerek, teknolojinin sunduğu olanaklardan da yararlanarak önemli başarılara imza atıyorlar” dedi. 

Haberin Devamı

PROJE ÖDÜLLERİ DE SAHİPLERİNİ BULDU

‘’Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri” listesinde yer alan adayların 4 farklı kategoride yarıştığı gecede proje ödülleri sektör profesyonellerinin oylaması ile sahiplerini buldu. En sürdürülebilir proje dalında ödülü Koçtaş Lojistik ve Tedarik Zinciri Direktörü Arif Varolan, en teknolojik proje ödülü Colins Global Lojistik ve Bilgi İşlem Direktörü Ergin Ersin, en yenilikçi proje ödülü Watsons Satış Operasyon ve Tedarik Zinciri Direktörü Burak Çakır ve en etkin proje ödülü ise Şok Marketler Tedarik Zinciri Direktörü Oktay Yemen Okatan'ın oldu. 

Tedarik zinciri profesyonelleri ödülleri sahiplerini buldu


BAKMADAN GEÇME!