Tebrikler Sn. Aybaba

İnanın yazmak bile gelmiyor içimden.

Bu nasıl bir takım ve nasıl bir Beşiktaş ?

Bilmem ben sayamadım, kaçıncı amatör liginde ki bir takıma karşı ölüp ölüp diriliyoruz. Kesinlkikle Niğde Belediyespor yazdıklarımı yanlış anlamasınlar. Yönetiminden taraftarına, hocalarından oyuncularına kadar hepsini alınlarından öpüyor ve kutluyorum. Helal olsun sizlere. İnanın gösterdiğiniz mücadele ile bugün turu hak eden siz oldunuz.
 
Ben böyle kötü bir Beşiktaş' ı izlemek ve destelemek istemiyorum. Ben bunu bu kadar yürekten yazıp çizerken Sn. Yönetim kurulu ve Teknik heyette en az benim kadar yürekli olmalı ve derhal gerekeni yapmalıdırlar. Bu kadar kendimi kötü hissettiğim maçı hatırlamıyorum, bunlara Liverpool maçıda dahil.
 
Hani gençlerden bir takım yaratıyordun ? hoca, sen bırak gençleri sen seninle olan Ulvi' ye ve Recep' e bile yazık ediyorsun. Senınle beraber onlarında kariyerlerine engel oluyorsun.
 
Son sözüm kendini bilen Beşiktaş taraftarınadır. Sizler ne de olsa tribünlerde doğruları söyeleceyeksiniz ve bende her zaman sizlerin elçisi olarak yazmaya devam edeceğim, ama sizler bir bilet için tribünde değil de, sadece Beşiktaş ve arma aşkına oradaysanız.
 
Ben bugün sokağa çıkacak halde değilim ve kaçıyorum... Hee bu arada kaçmadan önceden can abim Orhan Can' ı selamlıyorum.
 
En kalbi muhabbetlerimle
Ben Kaçar
C.E.
Yazarın Tüm Yazıları