TEB Kadın Akademisi etkinlikleri

Güncelleme Tarihi:

TEB Kadın Akademisi etkinlikleri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 12:32

- TEB KOBİ Bankacılığı Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Boz:- "TEB Kadın Bankacılığı ile kadın patronlara odaklanarak onların iş hayatındaki ihtiyaçlarını bütünlüklü bir hizmet anlayışıyla ele almayı ve tamamen kendilerine özel çözümler geliştirmeyi amaçlıyoruz"

Haberin Devamı

İZMİR (AA) - Türk Ekonomi Bankası (TEB) KOBİ Bankacılığı Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz, "TEB Kadın Bankacılığı ile kadın patronlara odaklanarak onların iş hayatındaki ihtiyaçlarını bütünlüklü bir hizmet anlayışıyla ele almayı ve tamamen kendilerine özel çözümler geliştirmeyi amaçlıyoruz" dedi.

TEB, kadın patronlara ulaşarak potansiyellerini açığa çıkarabilmelerine destek olmak amacıyla başlattığı Kadın Akademisi etkinlikleri kapsamında, İzmir'de İnci Holding Yönetim Kurulu Üyesi Perihan İnci'yi kadın patronlarla bir araya getirdi.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan TEB KOBİ Bankacılığı Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Boz, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de kadın iş gücünün ekonomideki yerinin giderek arttığını belirtti.

Haberin Devamı

Kadın iş gücünün kıymetinin her geçen gün daha fazla fark edildiğini kaydeden Boz, şöyle konuştu:

"Buna rağmen, ülkemizde özellikle kadın patronlara finansmanın yanı sıra ihtiyaç duydukları alanlarda bilgi ve danışmanlık desteğinin bütünsel olarak sağlanmasında bazı halkaların eksik olduğunu görüyoruz. Bu ihtiyaçtan yola çıkarak, 10 yıldan bu yana KOBİ Bankacılığında benimsediğimiz ve bizi sektörde farklılaştıran ‘Danışman Banka’ anlayışımızı Kadın Bankacılığı alanına taşıdık. Aslında KOBİ Bankacılığı çatısı altında kadınlarımıza yönelik her zaman çalışmalarımız vardı. Fakat Türkiye’de ilk kez banka bünyesinde ayrı bir yapılanma oluşturarak kurduğumuz TEB Kadın Bankacılığı ile kadın patronlara odaklanarak onların iş hayatındaki ihtiyaçlarını bütünlüklü bir hizmet anlayışıyla ele almayı ve tamamen kendilerine özel çözümler geliştirmeyi amaçlıyoruz."

Boz, TEB Kadın Akademisi etkinliklerinin ikincisini İzmir'de gerçekleştirmekten dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, "Etkinliğimizin iş kadınlarımızın sürdürülebilir iş hedeflerine ulaşmasında ve rekabette avantaj elde etmesinde katkı sağlayacağına inanıyorum. İstanbul'da başlayan, ikinci durak olarak İzmir’de düzenlenen TEB Kadın Akademisi etkinliklerimizi önümüzdeki dönemde farklı illere giderek düzenlemeyi sürdüreceğiz" dedi.

Haberin Devamı

Etkinlik kapsamında katılımcılarla bir araya gelerek iş hayatında edindiği tecrübeleri paylaşan İnci Holding Yönetim Kurulu Üyesi Perihan İnci ise kadınların çok yönlü düşünme ve pek çok işi aynı anda yönetebilme kabiliyetlerini girişim projeleriyle iş hayatına başarıyla yansıtabildiklerini söyledi.

- TEB Kadın Bankacılığı

TEB Kadın Bankacılığı ile kadın patronlara özel ürün ve hizmetler TEB, Kadın Bankacılığı ile işletmelerini büyütebilmeleri için gereken bilgiye ulaşma, yeni pazarlara erişim, networking kurma gibi kilit konularda kadın patronlara özel eğitim, danışmanlık ve mentorluk alma olanakları sunuyor. Bu sayede kadın patronlara iş hayatının çeşitli alanlarında karşılaştıkları engelleri aşmaları konusunda bütünlüklü bir destek veren TEB, kadın patronların global dünya ile rekabet edebilecek seviyeye ulaşması ve istikrarlı bir büyüme elde edebilmeleri için finansmana erişimlerini de kolaylaştırıyor. Bu yönde maddi teminatsız kredi ve özel finansman paketleri geliştiren TEB, Kadın Patrona Özel EBRD Kredisi, KGF Kadın Patron Destek Kredisi, Altın Teminatlı Kredi, Kadın Bankacılığı Masraf Paketi, Kadın Bankacılığı Ürün Paketi gibi avantajlı bankacılık hizmetlerinin bir araya getirildiği özel masraf paketleri sunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!