Tchibo’da Black Friday çılgınlığı başladı!

Güncelleme Tarihi:

Tchibo’da Black Friday çılgınlığı başladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2018 17:03

Büyük küçük herkesin merakla beklediği o büyük gün geldi çattı. Tchibo’da 23 Kasım’da başlayıp üç gün boyunca devam edecek olan Black Friday kampanyası boyunca indirim kategorisindeki tüm ürünler % 40 indirimle alışveriş tutkunlarını bekliyor.

Kışlık kaban ve mantolardan termal ürünlere, organik iç çamaşır ve pijama takımlarından spor malzemelerine kadar her zevke ve bütçeye uygun üründe büyük indirimlerden yararlanmak istiyorsanız yüzlerce ürün www.tchibo.com.tr 'de sizi bekliyor. 

Tchibo’da Black Friday çılgınlığı başladı

Havaların iyice soğumaya başladığı bu günlerde kışlık ihtiyaçlarınızı karşılamak için fırsat ayağınıza geldi. Soğuklara meydan okuyan kaban ve montları, birbirinden şık atkı, şapka ve eldivenleri, polar hırkaları “Black Friday Kampanyası” sayesinde çok daha ucuza satın alabilirsiniz. Ayrıca termal pantolon, polar mont, termal tişörtler, çorap ve içlikler sayesinde bu kışı hiç üşümeden geçirebilirsiniz.

Tchibo’da Black Friday çılgınlığı başladı

Tchibo’da büyük beden seçenekleri ile her bedene hitap eden ürünleri bulmanız mümkün. Cilt dostu organik iç giyim ve pijama koleksiyonu ile kaliteden ödün vermeyenler için geniş ürün yelpazesine sahip olan Tchibo, kadın, erkek ve çocuklar için birbirinden şık ve kaliteli ürünleri Black Friday kampanyasında sizlerin beğenisine sunuyor.

Tchibo’da Black Friday çılgınlığı başladı

Güvenli ve keyifli alışverişin adresi www.tchibo.com.tr’nin büyük Black Friday indirimlerini kaçırmamak için almak istediğin ürünleri şimdiden belirleyin, sepetinize ekleyin ve ürünler tükenmeden alışverişe başlayın.

 

 

Sponsorlu İçerik

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!