TBMM personel alımı başvuru sonuçları açıklandı!

Güncelleme Tarihi:

TBMM personel alımı başvuru sonuçları açıklandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2017 17:39

TBMM personel alımı başvuru sonuçları, meclis internet sitesi üzerinden kullanıcıların erişimine açıldı. Başkent Ankara başta olmak üzere toplamda 192 personel alımı gerçekleştirecek olan TBMM, sözlü mülakata kalma hakkını elde eden isimleri yayımladı. Peki, TBMM personel alımı başvuru sonuçları sonrasında neler yapılması gerekecek? İşte, adayları yakından ilgilendiren konunun detayları

Haberin Devamı

TBMM'nin 192 personel alımı için başvuru sonuçları açıklandı. İşte, meclis duyurular kısmında yer alan bilgiler ve adaylardan istenen belgeler;

"Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı İdari Teşkilatında İlk Defa Göreve Başlayacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Yönetmelik hükümleri doğrultusunda Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM) 2016-2017 yıllarında gerçekleştirilen Kamu Personel Seçme Sınavlarının (KPSS) sonuçlarına göre en yüksek puan alan adaydan başlanarak ilan edilen kadro sayılarının üç katı aday (son sıradaki adayla aynı puana sahip olan diğer adaylar dâhil) aşağıda belirtildiği şekilde tespit edilmiştir."

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ

KAZANAN ÖĞRENCİLERİN BU BELGELERİ GÖNDERMESİ GEREKİYOR

Öğrenim Belgesinin onaylı sureti,
Başvuru için gerekli olan sertifika veya belgelerin onaylı sureti,
Fotoğraflı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (2 suret)

Haberin Devamı

Başarı listesinde yer alan adayların yukarıda yazılı olan gerekli belgeleri 24.11.2017 tarihi mesai bitimine kadar TBMM İnsan Kaynakları Başkanlığı 06543 Bakanlıklar / ANKARA adresine posta yolu ile göndermesi gerekmektedir. Belirtilen tarihten sonra gönderilen veya Kurumumuza ulaşan belgeler dikkate alınmayacaktır.

Sınava beyan usulü başvuruda bulunan adaylar tarafından gönderilen belgelerden, gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya sınav ilanında belirtilen şartlara uygun başvuruda bulunmadığı tespit edilen adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Sözlü veya uygulama sınavlarına katılmaya hak kazanan aday listesi ile sınavlarının yapılacağı yer, gün ve saat https://www.tbmm.gov.tr internet adresinde ilan edilecektir.

GÜVENLİK SORUŞTURMASI VE ARŞİV ARAŞTIRMASI FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!