TBMM Başkanı Kahraman: Bu tür hadiselerin devam etmeyeceği inancı içindeyim

Güncelleme Tarihi:

TBMM Başkanı Kahraman: Bu tür hadiselerin devam etmeyeceği inancı içindeyim
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2016 14:14

TBMM Başkanı Kahraman: Bu tür hadiselerin devam etmeyeceği inancı içindeyim

Haberin Devamı

 

 Erhan TEKTEN/İSTANBUL, (DHA) TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Kadir Topbaş'ı ziyaret etti. Önce İBB Başkanı Kadir Topbaş'ı ziyaret eden Kahraman, Topbaş ile birlikte Saraçhane'deki İBB binasını gezdi. Kahraman ziyaretçi defterine yazdığı yazıyı basın mensuplarına okudu. İkili bir süre sohbet ettikten sonra birbirlerine hediye verdi. Topbaş, Kahraman'a İstanbul fotoğraflarının olduğu bir albüm ve İstanbul tablosu verirken, Kahraman ise Topbaş'a kahve takımı hediye etti.

İKİNCİ ZİYARET VALİLİĞE
Buradaki ziyaretin ardından Kahraman İstanbul Valiliği'ne geçti. Valilik Kabul Salonu'nda gerçekleşen görüşmenin ardından İsmail Kahraman basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Veznecilerdeki bombalı saldırı ile ilgili düşünceleri sorulan Kahraman, " Ben değerli valimize iadeyi ziyarete geldim. Büyükşehir Belediye başkanımıza da uğradım. Çok üzgünüm. Bu tür hadiselerin devam etmeyeceği inancı içindeyim. Rahmete kavuşanlara Cenab-ı Hak mağfiret ihsan eylesin. Ailelerine sabır diliyorum. Başımız sağolsun millet olarak. Yaralılara da şifa diliyorum. Türkiyemizin gelişmesi devam edecek inşallah. Bu tür hadiseler sona erecektir diye ümit ediyorum. Ve inanıyorum." şeklinde cevap verdi.

(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!