TBF Hidayet'i ziyeret etti

Güncelleme Tarihi:

TBF Hidayeti ziyeret etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2009 11:48

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Turgay Demirel ile Milli Takımlar İdari Menajeri Barbaros Akkaş ve A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay dün ABD'de Milli Takım Kaptanı Hidayet Türkoğlu ile bir araya geldi.

NBA'de forma giyen milli basketbolcularımızı izlemek ve temaslarda bulunmak üzere ABD'ye gelen TBF heyeti, önceki gün Washington'da Milwaukee Bucks'ta forma giyen Ersan İlyasova ile bir araya gelip maçını izlemişti. Heyet, dün de Washington Wizards ile oynayacağı maç için Washington'a gelen Toronto Raptors'taki kaptanımız Hidayet Türkoğlu ile bir araya geldi. Hidayet ile oteldeki sohbette Başkan Turgay Demirel, menajerler Barbaros Akkaş ile Harun Erdenay'a kendisine yapılan moral ziyareti ve bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek teşekkür etti.

FORMA HEDİYE EDİLDİ

TBF heyeti ile Hidayet Türkoğlu daha sonra Washington Büyükelçimiz Nabi Şensoy'u Büyükelçilik'te ziyaret etti.

TBF Başkanı Turgay Demirel, Washington Büyükelçimiz Nabi Şensoy'a ev sahipliği yapacağımız 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası hakkında bilgi verdi. Başkan Demirel, Büyükelçi Şensoy'u Hidayet'in maçlarından söz edip, milli basketbolcumuzun takımı Toronto Raptors'ın bu gece Washington Wizards ile oynayacağı maça davet etti.

Yaklaşık 35 dakika süren ziyarette TBF heyeti, Hidayet'in milli takım formasını Washington Büyükelçimiz Nabi Şensoy'a hediye etti. Büyükelçilik çalışanları da Hidayet'le fotoğraf çektirip imza aldı.

Başkan Turgay Demirel, menajerler Barbaros Akkaş ile Harun Erdenay, bu akşam Hidayet ile yemekte birkez daha bir araya gelip, ardından milli basketbolcumuzun maçını izleyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!