Taytlı şehvette sonuç: İddia asılsız

Güncelleme Tarihi:

Taytlı şehvette sonuç: İddia asılsız
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2016 23:42

EĞİTİM-Sen’in iddiasıyla Ocak ayında hakkında soruşturma açılan din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni E.Ş.’nin derste, “Ben pantolon, tayt giyen kızların bacak arasına bakınca şehvet duyuyorum” dediği, pantolon giymiş bir kız öğrenciyi ayağa kaldırarak bir erkek öğrenciye, “Sen ne hissediyorsun” diye sorduğu, erkek öğrencinin de “Ben de” yanıtı vermesi üzerine “Olay benim için bitmiştir” diye karşılık verdiği iddia edilmişti.

Haberin Devamı

DERSLERE GİRİYOR
Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 19 Ocak’ta soruşturma başlatıldığını açıklamıştı. Beykoz Prof. Dr. İbrahim Canan Anadolu Lisesi Müdürü Abdullah Çatal, “Öğretmen derse giriyor. Bize derse girmemesi yönünde bir talimat gelmedi” diye konuştu. Öğrenci velilerinden Nihal Taş ise, “Soruşturma sürecinde öğretmenin uzaklaştırılmasını bekliyorduk. Çünkü öğrenciler tedirgin oluyor” diyerek tepki gösterdi.

SORUŞTURMA BİTTİ
Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay ise konuyla ilgili şu bilgileri verdi: “Müfettişlerce yapılan soruşturma tamamlandı. Öğretmenin iddia edilen ifadeleri kullanmadığı belirlendi. Süreç devam ettiğinden dolayı derslere katıldı.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!