Taylor Swift'in koruması sosyal medyayı salladı!

Güncelleme Tarihi:

Taylor Swiftin koruması sosyal medyayı salladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2016 12:12

Korumalar ünlü kişilerin, siyasetçilerin, sanatçı ve sporcuların yaşamının bir parçası. Hayatlarını feda etmek üzere yedi gün 24 saat görev yapan korumaların yaşantıları ve iç dünyaları her zaman ilgi çekmiştir. Geçtiğimiz günlerde Taylor Swift'in yakın koruması, bu yaşantının nasıl olabileceğine dair gülümseten bir ipucu verdi ve sosyal medyayı adeta salladı.

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü yıldız Taylor Swift geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşı Lily Aldridge ve kızıyla birlikte Disneyland'da eğlence dolu bir gün geçirdi. Gün boyunca etkinliklere katılan gönlünce gezen ve rollercoaster keyfi yapan Swift'in yakın koruması bir an olsun yanından ayrılmadı. Öyle ki işine oldukça bağlı olan koruma Taylor Swift'le birlikte rollercoaster'da da yerini aldı.

Taylor Swiftin koruması sosyal medyayı salladı

Ancak adı açıklanmayan korumanın rollercoaster kamerasına yansıyan pozu, günün en çok paylaşılan karesi oldu. Taylor Swift, Lily Aldridge ve kızının heyecan dolu anlar yaşadığı görüldüğü saniyelerde korumanın soğuk kanlı duruşu, sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Bir anda virale dönüşen poz, korumanın işini ciddiye alışından mı yoksa, rollercoasterın aslında çok da heyecan verici olmayışından mı tartışması başlarken bazı sosyal medya kullanıcıları "Bu adam kim bilir hayatında neler görmüş ki rollercoaster ona en ufak bir heyecan bile vermiyor." yorumunda bulundu.

Haberin Devamı

Taylor Swiftin koruması sosyal medyayı salladı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!