Taylor Swift ilk koleksiyonuyla karşımızda!

Güncelleme Tarihi:

Taylor Swift ilk koleksiyonuyla karşımızda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2016 14:39

Belki haberiniz yoktur, ama Taylor Swift'in kendine ait bir giyim markası var. Sessizce ilk giyim markasını yaratan ve ilk koleksiyonunu tasarlayan Taylor Swift, Hong Kong Moda Haftası'nda tasarımlarını sergiledi.

Haberin Devamı

Swift'in Çin pazarına yönelik olarak hazırladığı, belki de bu yüzden ülkesinde tanıtımını yapmadığı Heritage66 adlı Nashville kökenli giyim markası'nın ilk defilesi Hong Kong Moda Haftası'nda gerçekleştirildi. 

Taylor Swift ilk koleksiyonuyla karşımızda


Küçük ve sadece göbeği açıkta bırakan tişörtler, bedeni saran elbiseler ve ince pantolonların ön plana çıktığı defileyle şarkıcı, aynı müzik piyasasında olduğu moda sektöründe de adım adım yükseleceğinin sinyallerini verdi. Swift'in markası geçtiğimiz yıl üretime başlamıştı.

Taylor Swift ilk koleksiyonuyla karşımızda

 

Haberin Devamı

Taylor Swift ilk koleksiyonuyla karşımızda
Swift, kendi koleksiyonundan pek çok parçayı gündelik hayatında kullanıyor. 


Çin'de çok seveni olduğu ve Çin marketinde sahte Taylor Swift ürünleri patlaması yaşandığı için sadece oraya özel online satış sitelerinde satılmaya başlanmıştı. Markanın yöneticisi Kate Liegey ne kadar Dubai, Uruguay ve Meksika gibi ülkelerden markaya talep olduğunu söylese de şimdilerdeyse Heritage66 markasının amacı diğer online giyim sitelerinde de satışa başlamak gibi görünüyor.

BU DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: VICTORIA BECKHAM'IN GELİNLERİ

BAKMADAN GEÇME!