Tayland Prensesi Türkiye’ye geldi

Ünlü aktör Yul Bryner’ın “The King And I” filminde hayatını oynadığı Tayland Kralı King Rama IV’ün torunu Mom Luang Rajadarasri Jayankura, Türkiye’ye geldi.

Haberin Devamı

Kendisini çocuklara adayan, savaştan çıkan Kosova’nın kalkınması ve barışın sağlanması için de büyük çaba gösteren Mom Luang Rajadarasri Jayankura, Türkiye’deki yeni projeleri için iş dünyasının ünlü isimleriyle görüşmeler yaptı.
İlk olarak Erkan-Elçin Tapan çiftinin evine misafir olan Prenses için Demsa Holding’in sahibi Demet Sabancı da evinde özel bir davet verdi. Mom Luang Rajadarasri Jayankura’nın fotoğraflarını şarap şişelerinin üzerine bastıran ve misafirlerine bu şişelerde şarap ikram eden Demet Sabancı, Prenses’i daha sonra Pera Palas Otel’de ağırladı.
Sabancı ve Prenses, kordon kanı bankası Onkim’i de ziyaret etti.
Çırağan Sarayı’nda konaklayan ve Kapalıçarşı ile Emirgan Atlı Köşk’teki Sakıp Sabancı Müzesi’ni gezen Mom Luang Rajadarasri Jayankura, İstanbul’a hayran kaldığını ve çok yakında sağlık alanında yapacağı işler için yeniden geleceğini söyledi.

Haberin Devamı

Zamana meydan okudu

“Zamana meydan okuyanlardan hayatın değerini bilenlere” sloganıyla ayda bir kere düzenlenen “Timeless Moments”, Alpay’dan sonra Nükhet Duru’yu ağırladı. Kayra’nın sponsorluğunda, önceki gece Frankie İstanbul’da düzenlenen geceye ünlü isimler katıldı. Sevilen şarkıları seslendiren Nükhet Duru’ya sahnede Sezen Aksu, Seyyal Taner ve Selda Bağcan da eşlik etti.

El ele spor

Alarko Holding’in veliahdı Dalia Garih, çocuklarının babası Daron Herzikovitz’den boşandıktan sonra Gary Lachman ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Sevgilileri geçtiğimiz hafta sonu Kuruçeşme-Bebek arasında yürüyüş yaparken gördüm. Üzerinde eşofmanlarıyla el ele spor yapan çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Spor ve müzik

Dünyanın en önemli snowboard etkinliklerinden Burn İstanbul Rail Jam, geçtiğimiz pazar günü Santralİstanbul’da yapıldı. Dünyanın ve Türkiye’nin en önemli snowboard’cuları, 120 ton kar taşınarak oluşturulan ve yüksekliği 15 metre, uzunluğu 40 metre olan dev platformda performans sergiledi. Manga, Cartel, Birol Giray ve Ayşe Hatun Önal’ın şarkılarıyla renklenen etkinliğe iş ve sanat dünyasından ünlü isimler de izleyici olarak katıldı.

Haberin Devamı

Bu gece Piyasa’da

Cenk Eren ve Sabi Totah’ın sahibi olduğu, Harbiye’de hizmet veren gece kulübü Piyasa, dekorasyonunu yenileyerek sezona merhaba dedi. Dört köşesine localar konulan ve biraz daha genişleyen Piyasa’da bu gece Nur Yerlitaş sahneye çıkacak. “Mısır Gecesi”, oryantal şovlarla renklenecek.

Cabaoğlu Gallery 13 yaşında

Bugüne dek 100’den fazla sergiye ev sahipliği yapan Nişantaşı’ndaki Çağla Cabaoğlu Gallery, önceki gün 13’üncü yılını kutladı. Galeri sahibi Çağla Cabaoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen kutlamaya, iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. “Sanat, insanı geliştiren, tüm sınırları kaldırıp özgürleştiren özel bir alan, işimi sevgiyle ve tutkuyla yapıyorum” diyen Cabaoğlu, misafirleriyle yakından ilgilendi.

Yazarın Tüm Yazıları