Taylan Bayri kimdir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Taylan Bayri kimdir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2017 16:00

Taylan Bayri, O Ses Türkiye yarışmasında etkileyici sesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. 6 yaşından bu yana Türk Sanat Müziği ile ilgilendiği öğrenilen ve farklı bir tarza sahip olan Taylan Bayri seyirciler tarafından yakın takive alındı. Peki, O Ses Türkiye yarışmacısı Taylan Bayri kimdir? İşte, hakkında merak edilenler

Haberin Devamı

Taylan Bayri, O Ses Türkiye yarışmasında başarılı ilerleyişini sürdürüyor. Hadise'nin takımında yer alan ve farklı tarzı ile dikkatleri üzerine toplayan Taylan Bayri, müziğe çok küçük yaşlarda başlamıştır. Peki, Taylan Bayri kimdir, kaç yaşındadır? İşte, yarışmacı hakkında merak edilenler

21 yaşındaki Taylan Buğra Bayri, Samsun'da dünyaya gelmiştir. Müziğe çok küçük yaşlarda başlayan Bayri, henüz 6 yaşındayken Türk Sanat Müziği söylemeye ve 10 yaşında yerel konserlere katılmaya başlamıştır.

Küçük yaşlarda verdiği bir röportajda doktor olmak istediğini ve müzikle mesleğinin ardından ilgilenmek istediğini dile getiren Taylan Bayri, yıllar sonra bu hayalini gerçekleştirmek için O Ses Türkiye yarışmasına katılmış ve Hadise'nin takımına dahil olmuştur.

Haberin Devamı

O Ses Türkiye sahnesine çıkan Taylan Bayri 'Yandım' şarkısını seslendirmiş ve tüm jüri üyelerinin dikkatini çekmeyi başarmıştır.

BAKMADAN GEÇME!