Taydaş'ın 2'nci baskı heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Taydaşın 2nci baskı heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2018 11:39

Taydaş'ın 2'nci baskı heyecanı

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYALI yazar-şair Hülya Taydaş'ın 2008 yılında çıkan 'Bir Masal Değildi Yaşananlar' adlı öykü kitabı yoğun istek üzerine ikinci baskısını yaptı.

Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi mezunu bir çocuk annesi yazar- şair Hülya Taydaş, 2001 yılından itibaren yılların birikimini, deneyimlerini, tecrübelerini kitaplaştırmaya başladı, 'İlk Işık' adlı şiir kitabının ardından 'Yaşayan Şiirler', 'Özgür Deniz', 'Sevgide Özgürdüm', 'Ay Işığı Ekeceğim', 'Silinmişti Yüzleri', 'Seçme Şiirler', 'Özgür Bırak Yüreğini', 'Damla' ve 'Güneş Gibi Doğdun Dünyama' adlı şiir kitapları çıkan

Hülya Taydaş, öykü ve araştırma tarzı kitaplar da yazmaya başladı. 2008 yılında 'Bir Masal Değildi Yaşananlar' adlı öykü-araştırma kitabını yayımlanan Taydaş, eserinde 1980 öncesinde öğrencilerin yaşadığı olaylara ve o dönemde yaşanan tutuklanmalara yer verdi.

Okurların yoğun isteği üzerine eserin ikinci baskısı 10 yıl sonra yapıldı. Antalya Sanatçılar Derneği'nde (ANSAN) imza günü düzenleyen Hülya Taydaş, "Genç neslin eğitim ve sınav sorunlarını, üniversiteye girmek isteyen, gelecekteki yaşamlarından korkan aile-eğitimci-öğrenci üçgeni içerisinde yaşanan sorunları 'Geleceğin Endişesi' olarak kitabıma aktardım" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!