Tavuk festivalinde 3 ton tavuk dağıtılacak

Güncelleme Tarihi:

Tavuk festivalinde 3 ton tavuk dağıtılacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2018 14:09

Tavuk festivalinde 3 ton tavuk dağıtılacak

Haberin Devamı

ZONGULDAK,(DHA)- ZONGULDAK Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği Başkanı Osman Bayraklı, 6. Ulusal Gökçebey Tavuk ve Kültür festivalinin 22 Temmuz pazar günü yapılacağını açıkladı.

Gökçebey ilçesinde düzenlenecek festival, kaymakamlık binası önünden kortej ile başlayacağı bildirildi. Zonguldak Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği Başkanı Osman Bayraklı, festival alanında 3 ton tavuk kebabı dağıtılacağını aynı anda 300 teneke tavuk pişirileceğini söyledi. Tüm vatandaşları festivale davet ettiklerini ifade eden Bayraklı, şöyle dedi:

"İnşallah bu yılki 6. Gökçebey Teneke Tavuk Festivalimizi Zonguldak’ımıza, Gökçebey’imize, Türkiye'mize  sunacağız. Bu sene Gökçebey Belediyesi ile birlikte yapacağımız festivalimizde hedefimiz Gökçebey Hükümet alanında 15 bin kişiyle bir araya gelmek. Devrek Belediyemizin de katkısıyla marşlarla birlikte festival alanında buluşmuş olacağız. Ardından tenekelerimizi açıp hazırlanmış özel yemekhanelerimizde pilav ve ayran ile yaklaşık beş bin kişiye orada tavuğumuzu ücretsiz şekilde dağıtacağız. Yemeklerin ardından müzik keyfi yapacağız. Tüm Zonguldak’ı ve Tüm Türkiye’yi Gökçebey’e tavuk yemeye ve festivalimize davet ediyoruz."

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!