Tavşanlı, Antalya Fuarı’nda Tanıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Tavşanlı, Antalya Fuarı’nda Tanıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2015 17:30

TAVŞANLI ANTALYA'DA TANITILDI

Tavşanlı, Antalya Cam Piramit Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen yöresel ürünler fuarında stant açarak ilçenin tanıtımını yaptı. Tavşanlı Belediyesi’nin organizasyonuyla gidilen fuarda; Göbel Termal Tesisleri, leblebi, Tavşanlı’da ev hanımlarımızın ürettiği yöresel el sanatları ve yine ilçemize ait yöresel tatlar, çini-gümüş ve helva gibi ürünler, başta Antalyalılar olmak üzere yabancı turistlere tanıtıldı.
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, çeşitli ilerde düzenlenen fuarlara özel önem gösterdiklerini ifade ederek “Her fırsatta Tavşanlı’nın değerlerini tanıtmaya çalışıyoruz. Ankara’da başlayan ve İstanbul ile Antalya’da devam eden organizasyonlarda Göbel başta olmak üzere leblebi, ev hanımlarımızın ürettiği yöresel tatlar, çeşitli giyim eşyaları ile çini tabaklar, kolye, yüzük gibi takı ürünlerinin tanıtımını yaptık. Bundan sonrada benzer organizasyonlarda en iyi şekilde yerimizi alarak tanıtım atağına devam edeceğiz” diye konuştu.
Bu arada Antalya Fuarı’nda açtığı stant ile organizasyona renk katan Tavşanlı Belediyesi’ne firma tarafından teşekkür plaketi verildi. Tavşanlı Belediyesi adına teşekkür plaketini Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Demir’in elinden Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden Kemal Kolukısaoğlu aldı.(EFE)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!