Tavrımız günün akışını belirliyor

Bugün ani tepkiler veren veya asabi kişilerle ateşli konuşmaların içerisine girebiliriz.

Haberin Devamı

Bu kişiler tartışmanın tam ortasında bunun son sözleri olduğunu ve devamında kendi taraflarındaki kişilerle üzerimize geleceklerini söyleyebilirler.
Bu durumda takınacağımız tavır günün gidişatını etkileyecek. Hâlâ ne demek istediğimizi anlatmak konusunda ısrarcı olursak zorlu diyaloglar, sert tartışmalar söz konusu olabilir.

Günlük Burç Yorumları

Koç
Belli başlı tartışmaların dışında kalmaya gayret etmelisiniz. İnsanlar dinlemekten çok, tepki vermek eğilimindeler bugün için. Karşı taraf üzerinde uzun süreli etkileri olabilecek kararlar almamanızda fayda var. Özel yaşamınızla ilgili ya da yanlış iletişim veya yanlış anlaşılmalara bağlı problemler yaşanabilir.
 
Boğa
Öfkenizi kontrol etmeniz gerekiyor. Geçmişten kişilerle iletişime geçmenizin iş hayatınıza ya da özel yaşamınıza katkısı olabilir. Aşk hayatınız ön planda.
 
İkizler
Belli bir anlaşmayı ya da üzerinde uzlaşılması gereken bir konuyu kontrol etmeye çalışmamalısınız. Zira, bu konu kontrol edilebilir durumda olmayabilir. Yeni bağlantılar kurmanızı sağlayacak aktivitelerde bulunmalısınız. Yeni keşiflerle bağlantılı yatırımlar söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

Yengeç
İşbirliğine açık olmalı, yardım edilmesi gereken konulardan kaçmamalısınız. Kuracağınız bağlantılar fırsatların önünü açabilir. Acımasız yargılardan veya bazı kişilerin tekliflerini göz ardı etmekten kaçınmalısınız. Ufukta aşk veya sevgi dolu ilişkiler var.

Aslan
Uzman olduğunuz bir konu bile olsa belli sonuçlar doğurabilecek planların içinde olmamanızda fayda var. Yardım teklifleriniz takdirle karşılanıyor. Çözüm üretme kapasiteniz destek bulmanızı sağlıyor. İş hayatınızı ya da toplum içindeki duruşunuzu düşünerek, hayatınızdaki stresi azaltmanın yollarını bulmalısınız. Duygularınız size maddi bedeller ödetebilir, dikkat!

Başak
Üzerinizdeki yükleri çevrenize dağıtmaktan kaçınmanızda fayda var. Aksi takdirde istenmeyen sonuçlar ortaya çıkabilir. Karışıklıklar engel teşkil edebilir. Sizden istenilenleri net olarak anlayana kadar sorular sormanız gerekebilir. Yapacağınız bir yol ya da seyahat bir problemin çözümünde etkili olabilir. Aşk hayatınız ön planda.

Haberin Devamı

Terazi
Yeni şeyler öğrenmeniz seçtiğiniz alanlarda ilerlemenize faydalı olabilir. Hareket ve uygulamalar kelimelerden daha fazla etkili olabilir. Etkilemek istediğiniz kişiler varsa, daha az konuşmalı daha çok şey yapmalısınız. Rekabet ya da mücadele gerektiren ortamlar kişisel değişime veya özgüven artışına neden olabilir.

Akrep
Şimdilik küstürülmüş bir tarafın görmezden gelinmesi gerekebilir. Ancak, size uyan bu durum onlar için çıldırtıcı olabilir. Maddi bir karar, anlaşma ya da yatırım yapılacak görüşmeler sonrası netlik kazanabilir. Dikkatli dinlemeli, ama kendi kararlarınızı kendiniz almalısınız. Kendinizde yapacağınız değişiklikler önemli bir pozisyonu garanti altına almanızı sağlayabilir.

Haberin Devamı

Yay
Dayatma işlerden veya emirlerden kaçınılması gereken bir gün. ‘’Böyle olması gerekiyor!’’ türünde cümleler herkese zarar verebilir. Gerçeklerle yüzleşmeli, kafanızdan geçenleri kibar bir şekilde dile getirmelisiniz. Nelerden hoşlanıp, hoşlanmadığınızı fark etmeniz, size daha çok uyan bir yoldan gitmenizi sağlayabilir. Basit bir değişiklik geleceğinizde fark yaratmanızı sağlayabilir.

Oğlak
Büyük ihtimalle bazı konularda anlaşmak veya danışmanlık hizmeti almak istiyorsunuz, o zaman hantal bir görüntü vermekten sakınmalısınız. Hislerinizi dile getirebilir, ilişkilerinizi ve özel yaşamınızı nasıl değerlendirdiğiniz hakkında konuşabilirsiniz. Değecek işlerle uğraşmalı ve sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmelisiniz. Etkili pozisyondaki kişilerle iletişim kurmanız uzun süreli etkiler bırakmanızı sağlayabilir.

Haberin Devamı

Kova
Sosyalleşmeli ve düşüncelerinizi paylaşmalısınız. Yeni alanlar keşfetmeniz ve keyifli vakit geçirmenin yeni yollarını bulmanız ileride, bazı işleri halletme biçiminizi de değiştirebilir. Yeteneklerinizi sunma biçiminizdeki değişikliğin faydasını görebilirsiniz.

Balık
Bazı şeylerin geciktirilmesi veya sonlandırılması için ricalarda bulunmanız gerekebilir. Bir sonraki adımınızı dikkatli hesaplamalı ve daha gizli adımlar atmalısınız, ancak bu esnada sizin lehinize işleyen durumları bozmamanız gerekiyor. İyi hesaplanmamış veya ani değişiklikler yapmanız durumunda size güvenen bir kişiyle aranızda problemler yaşanabilir.

Yazarın Tüm Yazıları