Tavır yapıyorsa Rize'ye gelmesin

Güncelleme Tarihi:

Tavır yapıyorsa Rizeye gelmesin
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2017 23:31

Igor Tudor’un daha ilk günden Florya’da estirdiği disiplin rüzgarlarından yıldız futbolcular da nasibini aldı. Bruma için, “Madem tavır yapıyor, Rize’ye de gelmesin” diyen Tudor, ‘ağır kaldığı’ gerekçesiyle Hakan Balta’yı da Çaykur Rizespor maçı kadrosuna almadı.

Haberin Devamı

ARTIK Florya’da devir değişti!

G.Saray’ın yeni hocası Igor Tudor’un ilk ‘kesik attığı’ isimler, Riekerink’in gözdeleri Hakan Balta ve Bruma oldu. Portekizli yıldız ile Hakan hiçbir sakatlıkları bulunmamasına rağmen Rizespor maçının kadrosuna dahil edilmedi.

Tudor, “Maç performansları yetmez. İdmandaki performansınıza göre isminize bakmadan formayı veririm. Sahada dinlenen futbolcu istemiyorum” diyerek takımına, “İdmanlarda yatmak yok” mesajı verdi.

DEFANS CHEDJOU’YA EMANET

TUDOR’la birlikte G.Saray’da deyim yerindeyse “Hakan OUT, Chedjou IN” oldu. Hırvat teknik adam, Riekerink’in en son 29 Ekim 2016’da oynanan Adana maçında ilk 11’de yer verdiği ve tam 113 gündür ligde 11 şansı bulamayan Chedjou’ya tam puan verdi.

Kamerunlu’nun performansını beğenen Tudor, Rize’de Chedjou’ya defansın liderliğini teslim edecek.

Haberin Devamı

38 yaşındaki hoca, Hakan Balta’yı son iki taktik antrenmanında yavaş buldu. Igor Tudor, Hakan’ın beklediği tempoya ayak uyduramaması üzerine, “Sahada dinlenen futbolcu istemiyorum” dedi.

“BRUMA GENELDE BÖYLE MİDİR”

RİZE karşısında G.Saray’da ilk kez üçlü ve ‘rakibi ısıran’ bir orta saha kurmak isteyen Hırvat teknik adam Bruma’ya kızarak, “Takım oyununa uymuyorsun” deyip Portekizliye yedek takımda şans verdi. Bu karar sonrası isteksiz olan Bruma’nın tavrı Tudor’u kızdırdı. Bruma için, “Genelde böyle midir? Yedek kaldığı için tavır mı yapıyor?” diye soran Igor Tudor, Portekizlinin tavır aldığına kanaat getirince onu kadrodan çıkardı.

Hırvat hoca, “Madem tavır yapıyor, Rize’ye de gelmesin” diyerek disiplinden taviz vermeyeceğini açıkça ortaya koydu. Bu durum, tüm takıma verilen bir mesaj olarak nitelendirildi.

HIRVAT BASINI TUDOR’UN G.SARAY’A GEÇiŞiNi YORUMLADI

“iSTANBUL’UN YENi KRALI: TUDOR”

HIRVAT teknik direktör Igor Tudor’un Galatasaray ile 1,5 yıllık sözleşme imzalaması, ülkesinin basınında da geniş yankı buldu.

Hırvat gazetelerinden Jutarnji List, “Tudor, İstanbul’un yeni kralı” başlıklı haberinde, Igor Tudor’un sarı kırmızılıların 39. yabancı teknik direktörü olduğunu hatırlattı.

Haberin Devamı

Goal Sitesi de, Tudor’u zorlu bir sürecin beklediğini belirterek, “Beşiktaş karşısında iyi bir sonuç alırsa 30 milyon Galatasaraylı taraftarın kahramanı haline gelir. Maçın galibiyetle sonuçlanması, Tudor’un hayallerinin başlangıcı olabilir” diye yazdı.

FLORYA’YA KAPANDI HATALARI TESPİT ETTİ

IGOR Tudor’dan fazla mesai... G.Saray’da ilk idmanına Çarşamba günü çıkan Hırvat hoca, deyim yerindeyse Florya’ya kapandı. Başkan Dursun Özbek’in sahibi olduğu Point Hotel’de kalan Tudor, Çarşamba ve Perşembe günleri Florya’da 12 saat mesai yaptı ve tesislerden geç saatlerde ayrıldı.
Bunun nedeni ise Tudor’un Galatasaray’ın maç analizleri üzerine yoğun mesai harcamasıydı. Hırvat teknik adam, öncelikle G.Saray’ın sezon başından bu yana ligde puan kaybettiği maçları mercek altına aldı.

Haberin Devamı

EVİ DE YAKINDAN TUTACAK

Igor Tudor, teknik ekibiyle birlikte takımın önceki haftalarda yaptığı hataları tespit ederken, “Sorunları gidermek adına önce tüm yanlışları tespit etmeliyiz” dedi. Bu arada Tudor’a Florya’dan bir ev tutulacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!