Tavas'a kent ormanı

Güncelleme Tarihi:

Tavasa kent ormanı
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2017 16:59

Tavas'a kent ormanı

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi'nin 2016-2017 Stratejik Planı kapsamında inşaatına başlanan Tavas Kent Ormanı'nın yaz aylarında tamamlanıp hizmete alınması hedefleniyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kent ormanının vatandaşların sosyal yaşamına yeni bir alternatif olacağını söyledi.
Tavas'ta inşaatına birkaç ay önce başlanan Tavas Kent Ormanı, 120 bin metrekare alan kurulacak. Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, Tavas Belediye Başkanı AK Partili Turhan Veli Akyol ile birlikte inşaat alanına giderek çalışmaları yerinde inceledi.
Denizli'nin büyükşehir olmasıyla birlikte kentin tamamına hizmet vermeye başladıklarını söyleyen Zolan, "Biz 3 yıl önce şehir merkezinde ne varsa ilçelerimizde de o olacak demiştik. Şükürler olsun bugün verdiğimiz sözleri tutmanın gururunu yaşıyoruz" dedi. Tavas'la ilgili çok büyük hayalleri olduğunu belirten Başkan Zolan, "Tavas Kent Ormanı'nda da çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Yaz aylarına doğru hizmete almayı amaçlıyoruz. Tavas Kent Ormanı, Tavaslıların temiz havada sağlıklı ve güzel vakit geçirmesine olanak sağlayacak, sosyal yaşama yeni bir alternatif olacak. İnsanlarımızın günlük koşuşturmaca içinde kendilerine zaman ayırabilecekleri mekanlar oluşturmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Tavas Kent Ormanı'nda restoran, mescit ve çocuk oyun alanları ile gezinti ve yürüyüş yolları, ayrıca dinlenme ve piknik alanları bulunacak.

Hüseyin BAYBARS / TAVAS (Denizli), (DHA)
FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!