Tavas MYO Aşçılık öğrencileri İzmir'de kendini gösterdi

Güncelleme Tarihi:

Tavas MYO Aşçılık öğrencileri İzmirde kendini gösterdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2016 12:55

Tavas MYO Aşçılık öğrencileri İzmir'de kendini gösterdi

Haberin Devamı

DENİZLİ'deki Pamukkale Üniversitesi (PAÜ)Tavas Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri İzmir Şefleri Ulusal Yemek Yarışması'nda 15 üniversitenin yarıştığı En İyi Üniversiteler kategorisinde birinci oldu.

Pamukkale Üniversitesi Tavas Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri 9-11 Aralık tarihleri arasında düzenlenen İzmir Şefleri Ulusal Yemek Yarışması'na katıldı. Öğr. Gör. Nusret Ercan Şenlikci gözetiminde yarışmaya katılan Tavas ekibi 15 üniversitenin yarıştığı En İyi Üniversiteler kategorisinde, birinciliği elde etti. Öğrencilerin hazırladığı menüde; başlangıçta taze keçi peynirli biftek, ana yemekte fresh somon, tatlıda ise karbeyaz yumurta yer aldı. En İyi Üniversiteler kategorisinde başarı gösteren Şeref Aydın, Cenk Hasbay ve Hüseyin Cem Karahan altın madalya ve kupanın sahibi oldu. Kuzu kategorisinde yarışan Sevda Polat ise ikinci oldu ve gümüş madalya kazandı. Tavas Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, geçen ay Ukrayna'da yapılan Uluslararası Ukrayna Best Cook Fest ve Uluslararası Ukrainian Culinary Cup yemek yarışmalarından başarılı sonuçlarla dönmüştü. Yurt içinde ve yurt dışında katıldıkları yarışmalardan başarı ile dönen Tavas Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü Öğr. Gör. Nusret Ercan Şenlikci ve öğrenciler, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ'ı makamında ziyaret etti. Rektör Bağ, güzel sonuçlardan dolayı Tavas ekibini kutlayarak, Şenlikci ve öğrencilerine kupa ve başarı belgesi takdim etti.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!