Tatvan'da tercih komisyonu kuruldu

Güncelleme Tarihi:

Tatvanda tercih komisyonu kuruldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2018 13:08

Tatvan'da tercih komisyonu kuruldu

Haberin Devamı

Ceren KURTYE/TATVAN,(Bitlis)-(DHA)-BİTLİS’in Tatvan İlçe Kaymakamlığı tarafından üniversiteye gidecek olan  öğrencilere, yardımcı olunması amacıyla  gönüllü rehber öğretmenlerin görev aldığı tercih komisyonu kuruldu.

İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, bir alışveriş merkezi önünde kurulan stantlarda hizmet veren tercih komisyonuna, ilçe merkezi ve köylerden onlarca öğrenci başvuru yaparken, öğrenciler rehber öğretmenler eşliğinde en doğru tercihleri yapmaları konusunda yönlendiriyor. Tercih başvurularının son gününe kadar çalışmalarına devam edecek olan tercih komisyonu, bu sayede öğrencilerin tercihlerini en doğru şekilde yapmalarına öncülük edecek.
İlçe Kaymakamı M. Ali Özkan, alanında uzman gönüllü öğretmenlerden oluşan komisyonun sadece ilçedeki öğrencilere değil çevre il ve ilçelerden gelen öğrencilere de hizmet verdiğini söyledi.
Kaymakam Özkan,“Komisyonumuz öğrencilerimizin tercihlerini en doğru ve en sağlıklı şekilde yapmalarına yardımcı oluyor. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği komisyonumuz, şu ana kadar bir çok öğrencimizin tercihlerini doğru şekilde yapmasına yardımcı oldu. Amacımız, öğrencilerimizin yanlış tercih yapmalarının önüne geçmektir. Bu anlamda komisyonda gönüllü olarak görev alan tüm öğretmen ve idareci arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, öğrencilerimize de başarılar diliyorum" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!