Tatvan Belediyesi İŞKUR İle İş Protokolü İmzaladı

Güncelleme Tarihi:

Tatvan Belediyesi İŞKUR İle İş Protokolü İmzaladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 13:34

TATVAN BELEDİYESİ, TÜRKİYE İŞ KURUMU (İŞKUR) BİTLİS İL MÜDÜRLÜĞÜ İLE TOPLUM YARARINA ÇALIŞMA PROGRAMI (TYÇP) KAPSAMINDA, BELEDİYEDE ÇALIŞTIRILACAK OLAN PERSONELLER İÇİN İŞ PROTOKOLÜ İMZALADI.

Bitlis’in Tatvan Belediyesi, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Bitlis İl Müdürlüğü ile Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında, belediyede çalıştırılacak olan personeller için iş protokolü imzaladı.
Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy ve İŞKUR Bitlis İl Müdürü Alaattin Aslan tarafından Tatvan Belediyesi’nde imzalanan iş protokolü gereği, 4 kasım çarşamba günü yapılacak olan kura çekimi sonrası seçilecek olan personeller, Tatvan Belediyesi bünyesinde istihdam edilecek. Yapılan protokol gereği başvuruları il müdürlüğü ve ilçelerde bulunan İŞKUR hizmet noktalarından almaya devam ettiklerini ifade eden Aslan, “TYÇP programındaki amacımız, işin ve işsizliğin yoğun olduğu dönemlerde bu sayıyı en düşük yüzdeliğe indirmektir. Bu vesile ile yapılan girişimler neticesinde, bu yıl il genelinde birçok vatandaşımızı bazı kurumlarda belirli bir süre ile istihdam edeceğiz. Belediyede istihdam edeceğimiz personelleri 4 kasım çarşamba günü yapılacak olan kura çekimi ile seçeceğiz. Başvuruda bulunmak isteyenlerin il müdürlüğümüze ya da ilçelerdeki hizmet noktalarımıza başvurması gerekiyor” dedi.
İmzalanan protokolde konuşan Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy ise, kura ile yapılacak alımlar sayesinde hem personel eksikliği anlamında büyük bir sıkıntıyı çözeceklerini, hem de istihdam alanına büyük katkı sunulacağını ifade etti. Başkan Aksoy, "Belediyemizin görev alanı geniş ve iş yoğunluğunun fazla olduğundan dolayı İŞKUR tarafından görevlendirilecek olan personellerin bizlere özellikle Tatvan’a katkısı çok olacak. Alımı yapılacak personellerimiz ile bir olup Tatvan’a ve Tatvanlıya hizmet etmeye devam edeceğiz. Kurumumuz bünyesinde istihdam edilmek üzere İŞKUR Bitlis İl Müdürlüğü tarafından 4 kasım çarşamba günü yapılacak olan kura sonucu ile seçilecek olan personellere şimdiden görevlerinde başarılar diliyorum" dedi..
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!