Tatlı küçük yalancılar Beste Kökdemir kimdir? (Açelya)

Güncelleme Tarihi:

Tatlı küçük yalancılar Beste Kökdemir kimdir (Açelya)
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2015 14:05

Star Tv'nin sevilen dizisi Tatlı küçük yalancılar'ın sevilen oyuncusu Açelya (Beste Kökdemir) kimdir?

Haberin Devamı

Star Tv'nin sevilen dizisi Tatlı küçük yalancılar'ın sevilen oyuncusu Açelya (Beste Kökdemir) kimdir? Gelin biraz yakından tanıyalım.

Yapımını O3 Turkey Medya’nın yaptığı Tatlı Küçük Yalancılar, Warner Bros yapımı dünyaca ünlü Pretty Little Liars dizisinin uyarlaması olarak ekranlara geldi. Uyarlamasını Elif Usman Ergüden’in kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Cem Karcı oturuyor.

Şükrü Özyıldız ve Bensu Soral'ın rol aldığı dizinin kadın oyuncuları güzellikleriyle dikkat çekiyor. Beste Kökdemir, Açelya karakterine Melisa Şenolsun ise Hande karakterine can veriyor.

Tatlı küçük yalancılar Beste Kökdemir kimdir (Açelya)

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR BESTE KÖKDEMİR KİMDİR? (AÇELYA)

Haberin Devamı

Beste Kökdemir Sinop'ta doğup, büyüdü. İstanbul' a gitme hayali kuran Beste Kökdemir, tercihlerinde hep İstanbul'u yazmış ve Haliç Üniversitesi Moda Tasarımı bölümünü kazanıp, İstanbul'a gelmiş. Ayça Eren'in fotoğraflarını çekip internette çeşitli sitelerine koyması ile teklifler almaya başlamış. Bir Çocuk Sevdim dizisinde ilk Beste Kökdemir'in oynayacağı kararlaştırılmış fakat son anda yapılan bir değişiklik ile diziye Gülcan Aslan ile devam edilmiş. Dans'ta yeteneği olduğunu belirten Beste Kökdemir, kendine çok güvendiğini ve ilerde hayalinin Oscar ödülünü almak olduğunu ifade etmiş.12 yaşında sol koluna '' Beni Hayata Döndür'' yazılı bir dövme yaptırmış. Sağ bileğinde de ''One Day'' yazılı dövmesi bulunmakta. Çıplak Gerçek dizisindeki Hazal karakterini canlandırıyor ve jenerikte çalan ses Beste Kökdemir'e ait.

Çıplak Gerçek filminde rol alan Beste Kökdemir, Not Defteri dizisinde de Selin karakterine can verdi.

Aynı üniversitede okuyan beş yakın arkadaşın, hep beraber eğlendikleri bir gecenin sonunda, aralarından birinin aniden kayıplara karışması, geride kalan dört genç kızın hayatını alt üst etmiştir.

Tatlı küçük yalancılar Beste Kökdemir kimdir (Açelya)

Haberin Devamı

Bu olayın ardından uzun süre görüşmeyen Selin, Hande, Aslı ve Ebru, Açelya’nın ortadan kayboluşunun yıldönümünde, özel mesajlar almaya başlarlar. Sadece Açelya’nın bildiği, bilebileceği tatlı küçük yalanlarını ve sırlarını içeren mesajlar, dört arkadaşı akıl almaz maceralar sürükleyecektir.

Bir bilinmezin peşinde iz sürdükleri, başlarına açılan belalardan kurtulmaya çalıştıkları anlarda sık sık yüreğimiz ağzımıza gelecek. Biz de onlar gibi, dört genç kızın en yakınındaki kişilerden bile şüphelenecek, “A”nın kim olduğunu bulmaya çalıştıkları bu yolculukta heyecanla onları takip edeceğiz.

BAKMADAN GEÇME!